Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pomedzím Záhorie – Morava – Rakúsko

Diskusná téma K článku: Pomedzím Záhorie – Morava – Rakúsko

Južná Morava je rajom rekreačných cyklistov. Mierne zvlnená krajina, príjemné prostredie, malebné dedinky, pohodové cyklotrasy a v neposlednom rade, čo si budeme nahovárať, „hospůdky“ s ľudovými cenami takmer na každom kroku, kde môže zmorený pútnik uhasiť smäd a zahnať hlad. Dôvodov na návštevu je teda celkom dosť. Keď k tomu prirátame ešte vzdialenosť od Bratislavy, ktorá je prekonateľná bez väčších problémov, nemáme prečo váhať.

Kleine

Do tohto kraja to mám "na skok" a zo všetkým tu napísaným súhlasím. Veľmi často sem jazdím na biku, treba zájsť aj v čase burčiaku, potom to dodá výletu aj iný rozmer.

Boro

Jitka, tiež to mám niekolko krát prejazdené ale teraz sa tomu v lete a najmä cez víkend vyhybám, lebo to je ako peletón. Táto lokalita je prekrásna svojou polohou, pamiatkami, službami a preto je aj velmi populárna. Treba ešte navštíviť Príhraničný zámoček, Valtice a sútok Dyje s Moravou.

Mivym

Pekne napísané, i fotky sú super.Tak isto veľmi často navštevujeme počas cyklovýletov kraj Slováckeho Pomoraví pre jeho malebnosť, ľahkú dostupnosť a hlavne pre služby pre turistov, kde je možnosť občerstvenia a najedenia sa za prijateľné ceny v krčme hocakej dediny, čo mi u nás neraz chýba.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum