Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Most Devinska Nová Ves - Schlosshof

Milano

ja som ho otestoval v piatok, keď som sa vracal z Južnej Moravy po ceste z Břeclavi na Marcheg a potom Schlosshof a neviem či som taký nevšímavý, ale nikde som tam nevidel od cesty č.49 smerovník k mostu, našťastie som sa mal koho opýtať, celkom zaujímavo vyriešený je, akurát keby tam všade nepobehovali roztrúsení a nedisciplinovaní chodci ;-)

Bežkár

Cez víkend sme otestovali most na cyklotúre do Schlosshofu. Most je nádherný a ponúka tiež super výhľady na rieku Moravu. Až teraz som si uvedomil, že Schlosshof je tak blízko, predtým som tam musel šľapať cez 30 km cez most za Hainburgom.

DanielaM

Verim, ze coskoro popridavaju vsetci svoje postrehy a nove trasy viazuce sa k novemu mostu.

Lubo

Dnes (10. 8. 2012) boli odstránené zátarasy a zákaz použitia mosta cez Moravu – dá sa preto už oficiálne prejsť do Rakúska po novom moste Chucka Norrisa. Informoval nas o tom Bazin.

P.S. pamatajte, ze most Chucka Norrisa rychlejsie stoji, ako budete vy bicyklovat!

Lolisha

super, Danka, dakujeme za report :)ja sa velmi tesim tomuto mostu, zo Zahorskej Bystrice to budem mat na skok

Martin.cibula

Konečne sa zrealizovalo to o čom snívam už dlhé roky. Tiež sa veľmi teším na nové cyklo výlety. Do Záhorskej Vsi to predsa len nebolo až tak blízko. Moja pra-pra-babička chodila ešte po tom pôvodnom do Rakús robiť a moja stále žijúca babka si ho tiež ešte pamätá, keď ho Nemci zničili mala 21 rokov...

Phalike

Bodaj by bolo co najviac takychto pozitivnych cyklosprav z celeho Slovenska. Uz sa tesim na prve kolecko cez Devin, Schlosshof a pod. po otvoreni :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov