Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Topoľčany – Brezová pod Bradlom – Kúty

Kryptajuliett

Rad som si precital, prechod Inovcom z Bojnej cez Bezovec do doliny Vahu tuzim uz dlhsie uskutocnit az sa hambim ze som to este nepresiel. Asi zvolim tu trasu co sa tu okrajovo spomina cez archeologicke nalezisko - hradisko Valy.
Ta lavka cez Vah je paradna, uz som tu do mapy kedysi daval jej foto,vtedy som tam specialne isiel kvoli nej, velmi som bol zvedavy ako sa mapy a satelitne snimky zhoduju so skutocnostou. Najprv som sa bal na nu vkrocit, ale ked som po chvili videl, ze po nej chodia ludia takpovediac jeden za druhym tak som presiel aj ja. Asi je na takom dobrom logickom mieste, ze sa dost vyuziva. Kusok nizsie je aj dialnicny most, ktory prechadza cez Vah a rovno aj cez Biskupicky kanal, ale neviem ci je tam moznost aj pre pesich,niekedy zistim. Ale ta lavka je kazdopadne zaujimavejsia.

Vladvlad

Navštívené miesta sú možno tradičné, ale mne sa páčia. Nie sú ďaleko, nemusím sa aspoň nikam dlho prepravovať, mám ich dá sa povedať pod nosom, čo oceňujem. Celkovo nenáročné a milé.
Súhlasím, Bradlo je fajn. Ešte keby tam zakázali jazdu autám. Pekne len pešo alebo bicyklom.

Sona

Nedavno som bola v tychto koncinach aj s juniorom, Bradlo je fakt prijemny ciel. A Zahorie s jeho ihlicnatymi lesmi tiez, motal si sa aj okrajom mojej rodnej dediny :)

Tarazed

No, ja mam na tnto smer nedobre spomienky :D Isiel som z TO do Holica a vracal sa cez Skalicu. Jaksi som vsak podcenil natiahnutu achylovku z predchadzajuceho vyletu dva dni pred tym, a tak som cca od Jablonice musel domov doslapat takpovediac jednou nohou :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum