Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Perhala: Dôležitá je transparentnosť

Diskusná téma K článku: Perhala: Dôležitá je transparentnosť

V sobotu 7. júna 2014 sa v Klube slovenských turistov (KST) opäť chystá valné zhromaždenie, ktoré sa koná raz za štyri roky a na ktorom delegáti regionálnych rád zvolia nové vedenie klubu. Na post predsedu kandiduje súčasný predseda KST Peter Perhala a predseda Regionálnej rady Topoľčany Peter Dragúň. S obomi kandidátmi sme urobili rozhovor o ich kandidatúre, ale aj o iných aktuálnych otázkach - tatranských chatách, spolupráci s príbuznými spolkami, rokovaniach v TANAP-e atď.

Perhala

Ďakujem všetkým delegátom XV. VZ KST, ktorý ma volili za podporu. Zároveň ďakujem všetkým radovým členom i nečlenom za spoluprácu v rokoch 2010-2014. Zvíťazila demokracia a ja vo veku 39 rokov a takmer 10 rokoch fungovania v KST (od roku 2005 zamestnanec sekretariátu KST, od roku 2006 člen VV KST, od roku 2010 predseda KST) odchádzam do turistického dôchodku. Budem naďalej sledovať dianie v KST, ale už len ako radový člen a predseda Regionálnej rady KST v Bratislave. Na VZ KST som nebol zvolený do žiadnej funkcie v rámci Ústrednej rady KST a nikto mi za moju prácu ani nepoďakoval. Práve naopak, vykonštruovali obvinenia voči, ktorým som sa nemohol brániť, pretože tí čo ich napísali neboli na VZ prítomní. Prajem všetkým turistom pevné zdravie a veľa krásnych zážitkov na turistike. Horám zdar!

Zdenči

Generacna vymena jak vysita. KST to chape asi tak,ze vymenme mladeho za stareho a na mladych kaslime.Co nam maju do toho kafrat

Skriatok

Peter61

Ak dobre rozumiem, tak Peter Perhala,,prehral,, a predsedom KST bude p. Dragún :(?

Peter61
generačná výmena sa "podarila " -((((((((((((((((((((

Peter, ďakujem a prajem veľa zdaru !

Peter61
Plan Ti vysiel. Teda co sa tyka terminu. Profesionalna novinarska praca. -P
Sona

Druhy rozhovor planujeme na zajtra.

Peter61

Ano, Lubo, cital som uvod clanku, len ak si radove clenstvo ma urobit obraz, mohla tam byt aspon info o datume zverejnenia.
Tak ci tak, den "G" ( teda den, ked hrozi generacna vymena ) je uz sakra blizko.

Lubo

Rozhovor s p. Dragunom bude nasledovat coskoro. Tak ako pred 4 rokmi, aj teraz davame priestor najprv aktualnemu predsedovi KST a potom jeho vyzyvatelovi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum