Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma X-trekking West Tatras Special 2014

Diskusná téma X-trekking West Tatras Special 2014

Zdravím ALL, 28.6.2014 organizujem 1.ročník X-trekking. akcie. Prvá sa uskutoční v Záp.Tatrách, kde sa partia bláznov pokúsi zdolat 10 dvojtisícoviek pod 12 hodín. Dufam,že počasie vyjde a že k nám budú vrcholy milostiví.Kto by sa chcel ešte pridat, nech sa ozve. Start tury je od cca 5.00 hod.z parkoviska Šindlovec(dalej smerom na Brestovu po hlavnom hrebeni).Článok z akcie samozrejme pridám:-)...

Rado

Pozerám že článok je už online, a chvíľu som aj mal chaos z toho, že kde vlastne som teda prispel, a tuto hľa, pôvodné vlákno je na cyklo.hiking.sk. Týmto beriem svoj pôvodný dotaz späť :)

Rado

Tak-marik: ja som tam zase až také invektívy nevidel, len vyjadril svoj názor.

Aký úsek hrebeňa ste vlastne šli? Na článok som zvedavý. :)

Tak-marik

Ahoj Matúš,

ďakujem za tvoj názor. Každý šport je o dokazovaní si vlastných schopností.Inak by neexistovali horolezcovia,ktorí šlapú v Himalájach a iných horách.
Ľudia prežívajú a umierajú, o tom je život,o tom je šport,o tom je aj turistika či horolezectvo. Tvoje invektívy neboli na mieste. Musím ta potesit, túru zvládlo vsetkych 8 ucastníkov,boli sme na nu velmi dobre pripravený s ohladom na vsetky faktory.Onedlho vyjde na hiking.sk aj clanok.

Matiseq

Ahoj

Viem, ze sa ma nikto nepytal, ale musim.
Do rohacov chodim minimalne raz za rok uz dobrych 20 rokov (ano mam k nim osobitny vztah, tiez zas tak stary este niesom) a taketo dokazovanie si \"oo aky som extremista\" v tomto terene nepovazujem za dobry napad. Nepochybne mate dobru kondiciu a silne odhodlanie, vystroj, asi ste aj v rohacoch uz boli no ajtak. Silne exponovany teren, unava a mozno pocasie....

Kazdopadne vela stastia hadam ho nebudete potrebovat.

Matus

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum