Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Južný Tríbeč na dvoch kolesách I.

Diskusná téma K článku: Južný Tríbeč na dvoch kolesách I.

Pokojná krajinka, vinohrady, listnaté lesy striedané lúkami, cenový raj dedinských krčmičiek, kostolíky, hrady, skalky... To všetko pospájané kvalitnými lesnými cestami, na ktorých je problém stretnúť ľudskú bytosť. V sérii troch článkov vám ponúknem opis troch pekných tríbečských trás, ktoré majú charakter okruhov začínajúcich i končiacich v Jelenci. Sem sa však tiež treba najprv dostať, preto som na začiatok článku zaradil aj opis cesty z Nitry do Jelenca.

KarolM

Okrem celkovej kilometráže cyklotúry doporučujem uvádzať aj celkové prevýšenie a základný itinerár s udaním priebežných km a nastúpaných m.

TDD

Gratulujem!
Toto je jubilejný 1000 článok.

Zabka

tie trasy mam prejazdene niekolkokrát a môžem ich odporučiť:) Ešte je celkom fajn prejsť z Jelenca do Lefantoviec a z Kostolian na Mišov kopec...aj to su dobre trasy

PeterNR

Dobrý článok, už sa teším na ďalšie dva!
Ďakujem že si mi pripomenul túto trasu. Musím ešte prikúpiť druhú detskú sedačku, sľúbiť manželke, že pod Medvedí vrch ju tentokrát ťahať nebudem, a ide sa! :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov