Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na bicykli okolo Hodruše-Hámrov

Diskusná téma K článku: Na bicykli okolo Hodruše-Hámrov

Sú veci, ktoré vo svojom bikerskom svete nepochopím. Napríklad ako môže niekto bez tlačenia vyšliapať z Hodruše na Repisko a potom ešte s úsmevom pokračovať ďalej do kopca, pod Kerling. Áno, nájdu sa takí draci, ktorí to hravo zvládnu, ja však medzi nich nepatrím a tak som si dal veľký okruh okolo Hodruše v opačnom smere.

Mišo D.

Super clanok, vyborna trasa a konecne oznacena. Možno by bolo dobre trosku viac zdoraznit, ze na tuto trasu je vhodny horsky bicykel. Vcera som (v umornej horucave) dobehol na hornom banskom jarku kusok od zjazdovky dvojicu na trekovych bajkoch. Mali nabalene velke cyklotasky a celkom slusne kliali. Tie cervene cecka su lakave.

Daulagiri

Môj krásny domáci kraj, ach jo...
Som peší turista, ale musím naozaj konštatovať že na bicykel je toto kraj ako stvorený.

Thailon

Krasny kraj, na ktory mam velmi dobre spomienky. Hore pod banov sme mali chatu, kde sme ako decka chodievali so starymi rodicmi kazde leto. Tam a len tam som videl rakov. Odvtedy nikde. Vyborny tip, tam raz urcite s bicyklom zavitame.

Sona

My sme si minule robili v ramci oblubenych vlastivednych navratov z tur.akcii okruh autom. Tajch Moderstolna bol super, aj cesta od Richnavskych jazier cez Kopanice do Hodruse - Hamrov. Tiez jazero Klinger sa mi velmi pacilo.

Adushka

Jano, paradny clanok. Uz v zime, ked sme si s Matusom prechadzali okolie Stiavnice, sme si hovorili, ze na bicykli to tu musi byt super. Tvoj okruh je paradny tip, snad sa nam ho raz podari zrealizovat. Sami sme si vtedy presli cast hrebienka okolo Kerlingu a dobry teren mi prisiel aj smerom na Goldberg, vsak tras sa da vymysliet neurekom :) Akurat moj trekac dostane zabrat, ale ten uz zvladol tolko roznych terenov, ze snad to bude v pohode :)

Boro

Nádherný kraj, ktorý ti z duše závidím. Len dúfam, že sa časom nájdu peniaze na opravu všetkých tých jarkov, tajchov a tiež aj mesta a Štiavnica sa stane turistickou perlou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma