Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cyklovýlet Tichou a Kôprovou dolinou

Ariadna84

a ty si myslis, ze na rubanisku si ich zasadis a budu sa tam spravat ako im prikazes?:D:D:D

Ariadna84

Na Slovensku je mozne vsetko... ved kto by napr. v nar.parkoch v USA zosadil take kapacity, akou bol u nas Vancura??? no co uz, SNS potrebovalo fleka a zivotne prostredie je u nas tak poslednou temou z poslednych, ze skandaly, ktore ho sprevadzaju su vlastne samozrejmostou:)

tatry.cz/…/novy-reditel-tanap…

JuloLM

Ja poviem len jedno.Kazdy kto obhajuje nazor,ze to treba nechat na prirodu,vsak ona si poradi,-nech si urobi doma zahradku a tiez nech to necha na prirodu-vsak ona si nejako poradi.Bude mat taku malu rezervaciu doma a potom uvidi,co mu tam bude rast.Takto bude mat doma taky maly svetly priklad a ukazku toho,co on obhajuje v Tichej a Kôprovej doline.

Tkopec

2 juloLM:

Ad zahrada vs. prirodna rezervacia - ano, spravne si vymyslel to prirovnanie. Otazka je presne taka, ze co mat v Tatrach - ci zahradu, ci divocinu. Vsakze ?

Ad "uvidi co mu tam bude rast" - Kde je Ticha a kde je ta tvoja hypoteticka zahrada ? Ak budem mat ten neudrziavany pozemok v Tichej, vo vysokohorskom prostredi, tak mi tam narastie presne to, co tam bolo je a bude. Ak budem mat zahradu pri panelaku, tak mi tam samovyvojom narastie "sidliskova burina". Len tolko k tvojej demagogii.

Markus

ahojte
fajn clanok. Rad by som to presiel aj ja. Chcem sa vas spýtat ako to bolo s ubytovanim. Bol to nejaky privat? A kolko stala jedna noc. Diky. Ahojte

Adushka

Spali sme v Liptovskej Kokave u majitelov penzionu Na skle malovane (www.naskle.sk) u nich doma v prerobenom podkrovi za 10€/os/noc a preto sme aj rovno z Kokavy isli uz na bicykloch.

Littleflower

fajny clanok. tiez som uz spekuloval, ze treba na tuto turu (okruh) zapracovat bicykel.. uz len najst nejakych sparingpartnerov.

Pablito

ja len malu poznamocku, v zavere Tichej nie su stromy popadane po veternej kalamite, ale po velkych lavinach, ktore spadli na jar a vybehli do protisvahu...

Rudo

V miestach, kde ste ukrývali bicykle to bolo vcelku jednoduché, alebo skôr naopak?

Spacer

Cavte,
pokial je vlastne oficialna cyklotrasa v tichej a koprovskej doline?
je vobec mozne ist s bicyklom (vedla bic.) trasu z koprovskej do tichej?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum