Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Spúšťame cyklo.hiking.sk

Diskusná téma K článku: Spúšťame cyklo.hiking.sk

Milí čitatelia, ako iste viete, v minulom roku sme začali vo štvrtky uverejňovať cyklistické túry. Za ten rok sa ich nazbieralo celkom dosť a aj teraz ich už máme zopár v redakčnom systéme. Aby sa nestrácali medzi ostatným turistickým obsahom, rozhodli sme sa dať im priestor na samostatnej podstránke cyklo.hiking.sk.

DanielaM

Bolo by fajn uvadzat v cykloclankoch vo faktoch, aky je pomer na trase asfaltovych a neupravenych ciest - aky typ bicykla je vhodny.

KM

Veľa úspechov na správnej ceste!

Jaro77

Prajem Vám aby ste boli úspešní aspoň tak ako materský HIKING.Ďakujem za Vašu doterajšiu prácu.Je to balzam na dušu.

Solinko

Spustenie cyklo sekcie vramci hikingu povazujem za velmi dobry krok vpred.

Lubo

Jozi, jasne, konto z hiking-u fici aj na cyklo :-)

J@

Dobrí den, chsem sa spítať redakciji že či my bude fungovať moje osobné konťo ajzo heslom ktoré som mal na webe HIKING.SK a HORYDOLY.CZ aj tutok na CYKLO.HIKING.SK ???

Duuri

Lubo, inac keby sa tie modre boxy napravo neujali, tak by som celkom pacilo, keby dalsie linky (CYKLO.hiking.sk, mapy, planner, galeria...) boli robene grafickym stylom hlavneho zeleneho Hiking.sk linku a boli uvedene vo frame za sebou ako pokracovanie hlavneho linku. :-) Ale tympadom by sa muselo nejak vyriesit podmenu linkov tury, chaty, vybava.... :-)

Duuri

Lubo... a ked sme uz pri tych napadoch...:-) neda sa zmenit slovicko Posledna v logu oboch hikigov na slovicko Prva? (Prva zastavka ....) :-) Poprve mi pride Posledna take nejake morbidne a po druhe to naozaj u mna funguje tak, ze ked planujem turu tak inspiracia pride z galerie a hned ako prve pozeram trasu cez hikeplanner. Chcel som Ti to povedat uz na basecampe v BA, ale nejak som sa k tomu nedostal. :-)

Lubo

Povedal by som, ze Cyklo bude z layoutoveho hladiska taka trochu testovacka toho, co sa presadi neskor aj na centralnej titulke. Dobry napad pridat do zoznamu aj Galeriu.
Takisto aj velka prva foto v listingu clankov je taka hodena udicka na uzivatelov, ci sa im to paci, alebo ci je to prilis prehnane...

MatusM

inak, som za tie modre boxy vpravo, je to krasne intuitivne.. lavinovky zachvilu uvolnia kusok priestoru a mozno by slo obetovat aj nahlad obrazka Galerie, prinajhorsom

MatusM

woow, tak Lubo - klobuk dole za toto - krok spravnym smerom ktoremu sa velmi tesim! Ak to aj pojde pomaly, hlavne ze to tu je!

Duuri

Caute, cyklo je dobry napad. Modry box napravo na cyklo.hiking.sk je super, priklanam sa k tejto moznosti aj pre hiking.sk$ret S tym, ze tam budu uvedene aj mapy, planer, ktore su u mna najcastejsie pouzivane... + galeria :-) Drzim palce. S pozdravom Juro

Lubo

Momentalne je odkaz trochu skryty,
najdete ho v menu Extra, polozka Cyklosekcia. V kratkom case premyslime, ako to lepsie vytiahnut na titulku tak, aby to bolo na ociach. Jednou z moznosti je to urobit tak, ako je to na cyklo.hiking.sk (ci uz v modrom boxe v pravom stlpci, alebo zoznamom hore v hlavicke tesne na zaciatku webu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum