Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Turistika s croozerom

Diskusná téma Turistika s croozerom

Ahojte, nemáte niekto skúsenosti kam by sa všade dalo ísť na turistiku s detským vozíkom croozer? Chystáme sa ho kúpiť pre dcérku a chceli by sme si naplánovať dovolenku na Slovensku, tak zisťujeme aké sú možnosti. Ďakujem!

Peter61

Po Muránskej planine boli lesné asfaltky v dobrom stave, možno Ti dakto poradí, aký je stav teraz. Akurát že je to dosť vysoko, viem že som mladú ťahal na detskom bicykli na lane.

Axel

Tiez suhlasim s tou VF - dlhe doliny s asfaltom, minimum aut.
Neviem na ako dlho ma ta dovolenka byt a na co ma vozik sluzit - ci na zabitie hodinky na 2-3km asfaltovej trase alebo na celodenne tulanie niekde po lesoch.

Peter Straka

Ja by som len doplnil - Veľká Fatra z turčianskej strany. Vhodné východiská: Turčianske Teplice, Mošovce, Blatnica ... Do dolín je zákaz vjazdu a sú kvalifikované ako cyklistické chodníky. Mapa (cyklocesty sú fialové): cykloserver.cz/…/#pos=48.91618|18.91880|13

MichalT

Vozík má služiť na celodenné túlanie na bycikloch

Axel

Zopar tipov: spominane doliny VF.
Potom su tu zaujimave moznosti v oblasti Bukovskych vrchov nad Starinou - uzavrete asfaltky.
Minimalna doprava bude napriklad na (v?) Ostrozkach po lazoch. A pritom to nie su strasne kopce. Zaujimavu siet asfaltiek maju aj Slanske vrchy, s pomocou auta sa da toho prebicyklovat dost.

Coko

a odkial ste?
pri BA - klasika hradza na petrzalskej strane, ale lepsi je smer na Hainburg, takisto po druhej strane sa da (spoza slovnaftu), zelezna studnicka. potom vraj (nemame overene) ide z lafranconi cesta smer devin, len tam netusim ako dlho je to oddelene od cesty pre auta, takisto popri Morave medzi devinom a devinskou by sa malo dat, ale neboli sme este, tak neviem. Moravu vyssie proti prudu mi neodporucali, vraj tam su dlhe useky bez asfaltu.
potom pri neusiedlersee je niekolko peknych tras, vacsinou dobra kvalita povrchu, mimo ciest pre auta, odporucam napr. trasu B20, alebo B10 - ta ide okolo celeho jazera, takze by to bolo na viac dni, ale da sa skratit kompou.
a ak mas nejake ine tipy, sem s nimi :-)

Peterla

Tak ak to má byť celodenné túlanie na bicykloch, tak by som vo Veľkej Fatre odporučil Lubochniansku dolinu, je dlhá cca 20 km a takmer až po koniec je dobrá asfaltka (autám vjazd zakázaný). A tam som videl asi aj najviac ľudí s croozerom.

FunTTomas

ZuzanaT: tiež vďačná oblasť s asfaltkami okrem spomínaných Ostrôžok je pohorie Javorie v trojuholníku miest Zvolen - Krupina - Detva, kde sa dá plynule prejsť mimo rušných ciest do Ostrôžok. Uzlový bod je obec Stará Huta mapy.hiking.sk/?x=19.35617204…, kde sa križuje väčšina ciest miestneho významu presne na pomedzí Javoria a Ostrôžok. Je to veľmi pekná oblasť lazov. Ubytovať a stravovať sa dá na agrosalaši Juraj na Budínskych lazoch - Paľagovci mapy.hiking.sk/?x=19.43575853… a rozvojvidieka.webnode.sk/…/bu…

RastoS

Zverovka: pekna turicka je na Tatliakovu chatu, nie az tak narocna...ale za to pohlady Rakon, Volovec, Ostry Rohac, Placlive.......

Ivanhoe18

To ZUzana : Radi by sme išli Passau Bratislava s croozrom v roku 2012, nepridate sa ? Alebo niekto ? cca 50-60km denne, 30km ráno, 30km poobede..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma