Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Kremnických vrchov

Diskusná téma K článku: Okolo Kremnických vrchov

Druhá časť seriálu cyklojázd okolo slovenských pohorí. Ako som spomínal v predošlej reportáži, že pri výbere trás na zokruhovanie pohoria prihliadam aj k tomu, aby bol v itinerári aspoň jeden vrchol (sedlo alebo priesmyk), tak sa tiež snažím vyberať cesty s minimálnou premávkou áut. Bohužiaľ, nie vždy je to možné. Tak je tomu aj v prípade jazdy okolo Kremnických vrchov.

Jjano

Ešte jedna skratka: z Kováčovej k motorestu na ceste do Budče sa dá prejsť aj priamo - popri diaľnici ide cez lúku a potom lesík nespevnená, ale dobre rozoznateľná cesta (je ju vidieť aj z auta z diaľnice). Treba však dať pozor po daždi, na viacerých miestach je to rozmočené a blatové, ale dá sa to prejsť alebo obísť.

Starec

bikemartin - vdaka za info, najblizsie to vyskusam.

Bikemartin

rušná komunikácia Uľanka-BB-ZV sa dá pekne obísť. V Harmanci doprava kvalitnou lesnou asfaltkou (asi 150m je štrkový úsek) hore dolinou Cenovo na Kordíky, dolu cez Tajov do BB. Z BB cez Kremničku, Rakytovce, Badín, Vlkanovú, Hronsek, Veľkú Lúku na Sliač. Zo Sliača do Kováčovej a cez chatovú osadu a Bienskú dolinu sa dostanete pri motoreste na cestu do Budče.

Sona

Tiez tak :) kazdopadne trasa vyzera krasne, asi by som kazdu chvilu stala a fotila :)

DanielaM

Klobuk dolu pred takym vykonom, mne by to vystacilo pocitam tak na 3 dni :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum