Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Čadce

Diskusná téma K článku: Okolo Čadce

Čadca leží na sútoku Kysuce a Čierňanky na rozhraní troch pohorí - Javorníkov, Turzovskej vrchoviny a Kysuckých Beskýd. Už po vybudovaní Košicko-bohumínskej železnice rovinu v údolí Kysuce začala postupne zaberať priemyselná zóna. Tak väčšina obyvateľov obýva okolité kopce, väčšie či menšie doliny. Členité územie a spleť vedľajších či lesných ciest poskytuje množstvo možností na cyklotúry. Jednou z nich je aj nasledovný okruh okolo Čadce.

Misko79

pred 2 tyznami som isiel na biku z Cadce do Ziliny cez Javorniky po cerveno-modrej znacke; po cervenej (zhruba polovina cesty) to bolo super, krasny vylet, ale druha cast (modra od sedla Pod Grapou-Zilina) hnus, neprijemne lesne cesty vyjazdene od lesnych mechanizmov, plne riedkeho blata, fakt hnus; ale som rad ze som to presiel a nemusim sa tam na biku vracat :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma