Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Považského Inovca (južný okruh)

Diskusná téma K článku: Okolo Považského Inovca (južný okruh)

Vlani po chladnom októbri prišiel nezvyčajne teplý začiatok novembra. Noviny písali o tzv. dušičkovom lete (obdoba babieho). No a keď predpoveď na víkend znela aj 18 stupňov Celzia, neváhal som. Osedlal som môj bicykel a v piatok ráno som už sedel v zrýchlenom vlaku do Hlohovca. Vybral som si okruh okolo južnej časti Považského Inovca. Keďže nikto z kamarátov si nechcel čerpať dovolenku, vydal som sa sám.

Vladvlad

Teraz som si spomenul, že som kedysi v nejakom časopise o tých Novozélanďanoch čítal. Že tam tancujú a tak, ako píše Tidoj.

Tidoj

Rád si tieto príbehy čítam a predstavujem si trasu.
Farma Nový Zéland sa naozaj stará o exotické zvieratá, klokany (ale tie malé) sú v ohradách na svahu oproti ťave. A za nimi v lese je maorijská "dedina", kde sa tí Maori z Nového Zélandu skutočne z času na čas objavujú, spievajú a tancujú nejaké svoje tance.

MK

pekná, mne známa trasa. Škoda toho úseku Babica-Dolina, i keď asi dva roky dozadu, to bolo docela vyjazdené aj na cestný bajk. A dobre že v úseku N.Lehota-Modrová dali nový asfalt, bolo to tam dosť rozbité. Teraz sa dá zjazd z Bezovca lepšie vychutnať a skoro vobec tu nejazdia autá...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum