Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kuzmice – Slovenské Nové Mesto

Diskusná téma K článku: Kuzmice – Slovenské Nové Mesto

Predpoveď počasia hlási prehánkové azúro a premýšľam, ako využiť niekoľko voľných dní na cyklistiku. Po kopcoch som sa potuloval pred týždňom, teraz je čas na spoznávanie roviny. Pohľad do cestovného poriadku a mapy geocachingu mi plánuje krátky výjazd popri maďarskej hranici.

Adushka

Pekny clanok, Axel :) V spojeni so spoznavanim miestnych vinic to moze byt este viac fajn :)

KarolM

Pekný popis túry a čo obzvlášť poteší sú odkazy na turistickú mapu a prehľadná mapka túry. Uvádzané prevýšenie 750 metrov tejto rovinatej mierne zvlnenej túry je však veľmi nesprávne (možno tak tretina…) P.S. Do Veľkej a Malej Tŕne sa rozhodne oplatí odbočiť! Na počasí nezáleží : ))

Paso24paso

Roviny som nemal rád už od mala, a asi nikdy ani mať rád nebudem. Niet nad poriadne prevýšenia niekde v kopcoch :) Ale tak sto ľudí sto chuti :)

Jozok

Ako občan Slov. Nového Mesta mám zo "spôsobu budovania" cyklotrás zmiešané pocity. Lebo čo si má o tom pomyslieť turista, ktorý na hranici narazí na "bombastický" cyklistický chodník, ktorý po max. 100 m skončí. Obávam sa však, že juh Zemplína ešte pojem cestovný ruch ani nelízol.

Axel

Vdaka za pochvaly.
Ta vyska nejako usla mojej pozornosti, GPS track poskakal ;-)
Tych 260 stupania je uz asi pravdepodobnejsich...
paso: len o par metrov dalej by si sa mohol na stupaniach vyblaznit dostatocne, ved na Siator jazdi aj lanovka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov