Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Veľký pomoravský ringlšpíl zo Skalice

Diskusná téma K článku: Veľký pomoravský ringlšpíl zo Skalice

Trasa, ktorú vám chcem predstaviť, vedie po obidvoch brehoch rieky Moravy. Napriek tomu, že nemá žiadne klesania a stúpanie, je zaujímavá a pestrá. Je to tip na celodenný výlet, kde môžete vidieť kus histórie, peknú krajinu moravských lužných lesov, a obnovenú históriu Baťovho kanála. Trasa vedie aj cez Moravu, takže pozor na doklady a tiež na zásobenie sa českou korunou. Začíname v Skalici.

Sona

Vdaka za info. Podla mapy mostik na tom mieste vyzera logicky.

Boro

Nový cyklistický most medzi vykopávkami Mikulčice na moravskej strane a kostolíkom sv.Margity u Kopčian na slovenskej strane je už pekne rozostavaný. Na slov. strane je už zmontovaná veľká časť konštrukcie a tak asi sa mosta tento rok dočkáme. Dobrá správa pre cyklistov.

Boro

Soňa, hádaj,kto bola tá kamoška. Ale aby som ťa utešil,tak ak pozrieš poriadne tú fotku, čo je na nej povesená taká figurina, tak uvidíš, že vedla nej na špagáte visia cyklistické šlapky. A pretože naozaj nie si sama,kto si to myslel, tak šerif tohto ranču hovorí na vysvetlenie: Pozrite si toto a vyberte si čo je pre vás šlapka.

Sona

Ja som tiez tu slapku pochopila ako lahku zenstinu, kym som si neprecitala dalej :)

Boro

Jjano, tento rok to bolo v pohode a komárov nebolo . Ale aj keď sú komáre, tak pokiaľ šlapeš, je to ok. Horšie je ak zastavíš. Ale repelent pomáha. Inak, pripravujem ďaľšie dva cykločlánky z môjho kraja, kde sa dajú cyklotúry navzájom nadviazať. A ak budeš chcieť prísť, daj vedieť. Možno sa pridám, alebo inak pomôžem.

Jjano

Pekný, informačne bohatý a pohodový článoček, vďaka zaň, Boro. Priznám sa, že sa do tých končám chystám už dva roky a stále sa z toho stredného Slovenska neviem vymotať.

Kedy tam sú, resp. kedy tam nie sú komáre?

Ešte poznámočka: z textu nie je explicitné jasné, že ide o cyklotúru, tak hádam by sa to tam niekde oplatilo doplniť :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma