Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cyklomost cez rieku Moravu

Diskusná téma K článku: Cyklomost cez rieku Moravu

Práce na výstavbe cyklomosta medzi Devínskou Novou Vsou a obcou Schlosshof výrazne pokročili. Oceľová konštrukcia cyklomosta už spája slovenskú a rakúsku stranu. Priebeh stavebných prác bol osobne skontrolovať bratislavský župan Pavol Frešo. Most by mal byť prístupný cyklistom aj peším v lete.

Boro

Dobré zprávy prinášam zo Záhoria. A to tie, ktorými oznamujem, že druhý "cyklomost " medzi obcou Kopčany a Mikulčicami začína byť realitou. Piliere stoja, prístupové cesty na moravskej strane sú hotové,na slovenskej je už tiež veľa urobené, na hrádzi už je dovezená aj jedna časť konštrukcie mosta a tak ostáva veriť, že cyklospojka medzi vykopávkami v Mikulčiciach a kostolíkom u kopčan sa do jesene stane realitou.

Lolisha

Vzhladom na moje stahovanie sa do Zahorskej, co je od Devinskej kusok, sa tomuto mostu velmi tesim :)

Pio

Už sa neviem dočkať. Oblasť medzi riekami Dunaj a Morava na rakúskej strane skoro vôbec nepoznám. Úplne super by bolo, keby zas chodil cykloautobus z mesta do Devínskej. Neznášam po prepletanie sa medzi autami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma