Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Vranovskej priehrady

Diskusná téma K článku: Okolo Vranovskej priehrady

Ešte keď som kedysi bývala v Brne, počúvala som na Vranovskú priehradu, alebo ako domáci hovoria – „moravský Jadran“ - samé chvály. Z Brna to bolo na skok, priehrada je obkolesená krásnou prírodou s fúrou rekreačných možností, k tomu pamiatky... Veľa bývalých kolegov a kamarátov sem často jazdilo. A tak teraz, hoci už bývam v Bratislave, povedala som si, že by nebolo zlé sa na Vranov konečne pozrieť.

Boro

DanielaM: pod stanom alebo pod Stanom? (joj, či som len drzý)

DanielaM

Jaaj, velmo pekne :-) Adushka, spominam na studenske putovanie s frajerom /dnes manzelom/ na motorke pod stanom v minulom storoci, ci vlastne tisicroci.... aj neskor s dcerkou na Bitov, ten je uplne najviac super. Vdaka za pripomenutie :-)

Lolisha

Adush, krasne napisany clanok a fotky... super :) my sme boli tiez teraz na jar vo Vranove nad Dyji, ale davali sme pesiu turistiku a je tam naozaj nadherne...urcite sa tam este chystam vratit, nakolko navstevy hradov sme vynechali, Dusan na take velmi nie je :)

Sona

No parada! Slintam :) Hrady mozem. My sme boli s prckom v Lesnej nedaleko Vranovskej priehrady na vikend, ale na hrady je zatial maly, na to sem musim prist inokedy. V Mlyne v Lesnej vynikajuco varia, odporucam. Ja zase pripravujem dve kratucke cyklotury z okolia Lesnej.

Adushka

Boro, som rada, ze som ti pripomenula pekne casy :) K tomu Cornstejnu - ono to je stale zrucanina, ale zjavne sa jej niekto ujal, nieco sa urcite opravilo, ohradilo a ten niekto si teraz za prehliadku pekne uctuje a hrad je otvoreny len v sezone.. a to iste sa nam stalo aj na Novom Hradku, brana zavreta, otvorene bolo len chvilu a prehliadka spoplatnena. Ono ja voci zaplateniu za prehliadku nemam nic, vsak ked si dali namahu na obnovu a udrzbu, len preco tak idiotske otvaracie hodiny?

Boro

Aduschka, pripomenula si mi moje trampské mladé časy, kedy sme chodievali na víkendy práve na hrad Cornštejn. Tam sme spávali vo vtedy jedinej zachovanej miestnosti,ktorej sme hovorili "konírna". Oheň na nádvorí a tisíce prespievaných piesní. Na pivo sme chodili po tom moste do krčmy plnej trampov doBítova. Tá Hvězdička vtedy ešte neexistovala. No a teraz sa od teba dozviem, že Corštejne je ZATVORENÝ . Veď to bola iba zrúcanina.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma