Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez Štiavnické a Kremnické vrchy

Diskusná téma K článku: Cez Štiavnické a Kremnické vrchy

Je dopoludnie 7. 6. 2012 a vrámci trojtýždňového cykločundru nielen po slovenskej divočine, vyškerený ako rosnička v televízii, opúšťam chránený areál Gavurky nad Dobrou Nivou, kde som bivakoval – presnejšie spal v stane. Dnes mám v pláne dostať sa po lesných cestách a možno aj chodníčkoch cez Štiavnické vrchy do Banskej Štiavnice a odtiaľ sa opäť po lesných cestách dostať do údolia Hrona a následne do Kremnických vrchov niekam nad Kremnicu. No, uvidíme... Tlaková níž, ktorá sa v týchto končinách nachádzala len dočasne, podobne ako sovietske vojská v blízkom VVP Lešť, je preč a dnes na mňa zrejme bude slnko pražiť minimálne tak, ako včera.

Miso5165

všetky miesta ktoré si popisoval v tomto peknom članku som tiež navštivil na bicykli, len nie všetko počas jedného dňa :)

Biker7777

Náš cykloklub tiež išiel v tvojich stopách. Nie celkom, ale veľa cyklotúr sme mali v tvojich stopách. Tiež sa nám tam veľmi páči. Všetci sa tam radi vraciame. Vždy sú to pekné zážitky.

MatusM

Opäť zábavný, svieži článok, dobre sa to číta, až na to, že závidím tú túru :)

Aďo.4

veľmi pekne a vtipne napísaný článok..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov