Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Veľká Javorina zo Starej Turej

Diskusná téma K článku: Veľká Javorina zo Starej Turej

Nový asfaltový koberec z osady Barina nad Lubinou bol vybudovaný v rámci projektu „Spoločne bez hraníc“ až k Holubyho chate pod Veľkou Javorinou. Sledoval som jeho výstavbu takpovediac virtuálne cez internet. Nechcel som si nechať ujsť príležitosť po ňom vyšliapať hore a hlavne spustiť sa dole, pokiaľ je ešte nepoškodený a čistý. Cestu dokončili koncom letných prázdnin, a tak som nahovoril niekoľkých priateľov a v jednu peknú septembrovú sobotu sme vyrazili.

Pio

Pamätám si nový koberec zo sedla Priehyba smerom na Liptov. Bolo to v roku 2008. Toto leto bol už poriadne načatý eLKáTéčkami a inými lesnými potvorami. Tomu sa asi zabrániť nedá.

Axel

Hehe, croozer je allroad zariadenie. Vymole nevymole. Ale panensky asfalt je ina kategoria a je smutne, ze za nim musime jazdit pomaly cez pol republiky

Sona

Cyklovozik ma sice dokupene odpruzenie, ale na tych dierach by nam ho asi vymrstilo do vzduchu po par metroch :) Daj, diky, keby sa nam podarilo, radi sa pridame.

Pio

Soni, však tá Kohútka sa dá zvládnuť aj stým Vašim obrneným transportérom, zapriahnutým za tú elektromašinu. Až sa bude schyľovať k akcii, dám vedieť.

Sona

Minuly rok som sprevadzala s kocikom cyklisticku partiu na Javorinu a veru ten asfalt vyzeral pekne.
Dik za info o novom asfalte na Kohutku z nasej strany, ta uz to potrebovala ako sol.

Pio

Obávam sa, že po zime bude cesta plná drobnej šotolinky na zabitie. Preto som to tak vlani naháňal. mimochodom nový asfalt je aj z Kohútky smerom na slovenskú stranu. Na jar chystám obdobnú akciu s názvom Vsetín - Kohútka - Púchov.

Maxo12

tak to som nevedel,že spravili nový asfalt. V najbližšej dobe ho pôjdem vyskúšat. Nikde som správu o novej ceste nezaregistroval. Dík za ukázanie.

Merhorn

Holubyho chata si uz veru pytala rekonstrukciu, hlavne zvnutra kde to vizeralo otrasne uz pred 2 rokmi...

Bežkár

Na Veľkej Javorine som bol bicyklom dávnejšie len raz a vtedy som si hovoril že nikdy viac. To stúpanie pri 30 stupňovej teplote bolo vražedné a ešte k tomu tam vtedy viedla cesta sama-jama. Zjazd som si veru vôbec nevychutnal. Ale kvôli novej ceste si ho asi predsa len zopakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum