Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tanková cyklocesta Martin – Trnovo

Diskusná téma K článku: Tanková cyklocesta Martin – Trnovo

Dňa 16. septembra 2012 sa v Martine uskutočnilo slávnostné otvorenie novej cyklotrasy s príznačným pomenovaním Tanková cyklocesta. Na podujatí pod názvom 14. Martinský bicyklový deň sa zúčastnilo okolo tristo cyklistov z Martina a okolia. Nová cyklotrasa je značená zelenou farbou, jej dĺžka je 15 km a prechádza krajinársky veľmi zaujímavým územím na úpätí Lúčanskej Malej Fatry.

Biker7777

Túto trasu poznám veľmi dôverne ešte z čias 1983, kedy som tam jazdil na T 55. Po tomto článku sa tam určite prídem pozrieť.

Fangorn

momentálne je cesta na trase Bystrička - Trebostovo ťažko prejazdná - všade polámané konáre,.... po ťažbe dreva ktorá sa tu v poslednom čase rozbehla dosť výrazne čo je škoda :(

Merhorn

Trasu doverne poznam, chodieval som ju ked som zacinal s cyklistikou skoro kazdy den ako sucast vacsieho okruhu, mozem odporucat ako nenarocnu cyklistiku pre rodiny. Ja osobne som viac uprednostnoval ale okruhy pod Velkou fatrou, konkretne sklabinskym predhorim :)
Uf, takze uz sa objavuju prve stavby aj na tej luke velkej nad Lazkami, no, skoda, vzdy som si tam rad na par minut polezal v trave a kochal sa...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum