Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nová Sedlica – Záhorská Ves nonstop

Diskusná téma K článku: Nová Sedlica – Záhorská Ves nonstop

Myšlienka prejsť na bicykli skoro 600 km vznikla po absolvovaní tretej Trnavskej stovky. Moje možnosti v diaľkovej chôdzi sú tak na úrovni 100 km a plány každý rok prejsť to až do Trenčína sa rozplynuli vždy v klesaní do Brezovej pod Bradlom. Po operácii kolena som ju už ani neprešiel. Späť k novej výzve. Ak dokážem prejsť chôdzou 100 km, tak na bicykli štyri, možno päťkrát viac? A hovoríme o nonstop jazde bez spánku. Takto vznikol nápad prejsť z najvýchodnejšej obce do najzápadnejšej. Trasa popod Vysoké Tatry. Sumár podľa mapy 593 km. Možno to stihnem za 40 hodín s prestávkami na jedlo.

Stakcin

hmmm... chces povedat ze si z novej sedlice do stakcina co je 37.5 km dosiel za 45 minut?

Pio

Obdivuhodný počin, na také voľačo by som si nonstop netrúfol.

Ran

Moja úcta. K pešej stovke i bikeovej šesťstovke. A to som prečítal len úvod:) Šialené a skvelé zároveň.

Starec

Výborný výkon aj článok. Kto už niečo prešiel na bicykli, ten sa vie vžiť do každého slova, ktoré si napísal. Non-stop by som to nedal, ale na 3 etapy snáď hej.

MisoB

Dávam dolu všetky svoje klobúky... :)

Jjano

Skvelý článok, prečítal som ho na jeden šup, na konci som mal až zimomriavky :-)

A samozrejme, skvelý výkon!

Nonormal

Paráda, to už chce guráž ale aj mať niečo odjazdené. Veľmi dobre sa to čítalo. =)

Axel

Nezvyknem to robit, ale tak toto som musel precitat hned, ako sa to objavilo v redakcnom systeme...
Lebo takyto pocin, to chce mat v hlave uchylku a poriadok zaroven. O nohach nehovorim, tie si zasluzia vianocne odmeny uz len kvoli tomu, ze nestrajkovali.

Adina

V lete po ceste z KE do Ba (autom :-) som zachytila na Exprese vstup, kde bola reportaz o nejakom cyklistovi, ktory ide z vychodu na zapad nonstop. S nadsenim som si spravu vypocula, no nepocula som uz zaver. Pri nadpise tvojho clanku som si myslela, ze to si ty, co si cestu robil. No pises, ze o tebe nik nevedel, len najblizsi. Nic na tom nemeni, ze som, opat s nadsenim, clanok precitala. Uzasne. Cely cas som si predstavovala cestu, ktoru si presiel a v duchu som ti drzala palce, tvoje strasti som prezivala s tebou. Nenachadzam viac slov, len jedno ... gratulujem !!!

Jjano

Adina, o tom chlapíkovi, čo to išiel z BA do Novej Sedlice za 19 hodín, je napríklad tu: tinyurl.com/c277df5. To je teda iný level. Faktom však je, že to išiel na cestnom bicykli a je to trénovaný ultramaratónec (čo jeho výkon nijako neznižuje a je pre mňa z kategórie nepredstaviteľných :-)

Mne sa viac páči tento Mariánov prejazd, lebo je taký ... cykloturistický civilnejší ... :-)

Adina

Jano, dik za info. Ako som pisala, Marianov clanok s pokusmi a nakoniec s uspesnou cestou je uzasny :-)

Thailon

Boha, klobuk dole! Obdiv! Kto bicykluje, chape kazde slovo :)

A blahozelam k prezitiu toho zjazdu - 83 km/hod by som si netrufol (a ani by mi tak neslo :)) ani s cestnym bajkom. Nieto s nalozenym trekovym :)

Este raz, klobuk dole a blahozelam !

Vrana

Sanka dole sefe! Super vykon a vyborny clanok, pripomenul mi clanok Vlada Plulika o jeho zimnom solo prechode hrebena Vysokych Tatier. Este raz uprimny obdiv.

Jusk11

klobuk dole, uzasny vykon a samozrejme aj clanok, na takyto vykon si ja netrufam, asi by som do toho ani nesiel, skor jednodnove akcie...
moj rekord zatial LM - Zemplinska Šírava 245 km za 14,5 hod hrubeho casu, teda aj s prestavkami...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov