Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Aquacycling cez Oravu a popod Tatry

Diskusná téma K článku: Aquacycling cez Oravu a popod Tatry

Zobúdzajúc sa vytopený pod mostom pod Mrvovou Kykulou, za absolútne hmlistého a oblačného rána konštatujem, aké mám v živote šťastie, že nie som vodofobik. Nielen vzhľadom na to, že je 11. 6. 2012, si pre seba ospalo mrmlem a nadávam sám sebe snáď jedenásťkrát v prečvachtanom a vodou napitom spacáku a vytopenom stane kompletne mokrý niečo o tom, že na kieho frasa som stan včera staval, keď som ho v smršti musel beztak v noci iba zbytočne ratovať. Nuž, čo vám poviem. Vzhľadom na danú situáciu a na plánovanú 120-kilometrovú trasu, ktorá ma čaká, som hneď zrána opäť nútený, tak ako predvčerom, preriecť nasledovné a rozhodne neprekvapivé slová. Do riti!

Bazin

perfektne, perfektne .....!!!
Az ma bolia moje nohy. Dlhe citanie a pritom ani chvilu som sa nenudil.Od mobilu som sa odtrhol az po docitani a bezal k kompu aby som si to vychutnal esta raz vo velkom fotmate. Polsko vs Slovensko, presne ako si napisal...A ten Zbojnicky chodnik, kvoli tym jedliam tam vodim deti na Plesnivec a nabadam ich nech si zapametaju ake su tie mlade jedle male a ked decka vyrastu ako ich tie jedle prerastu a budu rast vyssie a vyssie.
5++++

Boro

Tak toto bolo naozaj dobré ráno. Len som sa pochechtával a krútil hlavou. Vééélká paráda.

Zdenči

Článok asi na tretí krát dočítaný. Niekto by povedal, že si blázon :-) Ale nezaškodí si občas vyskúšať, čo telo dokáže. Tiež keď prekračujem slovenské hranice so susednými štátmi, pýtam sa, ako to robia, prečo to tak nefunguje aj u nás a ako toho skapatého psa vzkriesiť

Starec

Výborné čítanie! Fakt som si "pošmákol". Takéto jazdy, keď siahame na dno zbožňujem. To je to, čo najdlhšie zostane v pamäti. Výborná pasáž o evolúcii ľudstva. Tie odpadky pri cestách, správanie vodičov a pod. aj mňa veľmi s.rú. Aj ja dávam 5*****

MatusM

začína to interesantne :) dočítať musím po práci

Ran

Dĺžka článku zodpovedá najazdeným kilometrom, len tak môžme aj my precítiť tú štreku, ktorú si išiel. Pekné čítanie, tie poľské slovné "výčiny" ma rozosmiali. Škoda, že foťák necvaká sám. Z tejto tvojej akcie by boli desiatky záberov, ktoré by stáli zato.

MatusM

Dočítané. Dávno som nečítal taký fasa príbeh, vďaka :)) teraz ma len svrbí riť a chodidlá :)

Peter Miler

Vďaka všetkým za zastavenie a za pochvalu, ktorú som vôbec nečakal :-)) Lebo pravdu povediac, váhal som, či to nerozdeliť na dve časti, lebo je to naozaj pridlhé a nie každého bavia čítať také dlhočizné články. V budúcnosti už v takýchto prípadoch pôjdem radšej seriálovou cestou :-))

Bazin

nemyslim ze by serial bol lepsi, takto to malo stavu!

Jantaara

Veľmi dobre sa mi čítajú tvoje články, aj tento bol super.

Si druhý človek, o ktorom viem, že zbiera v horách odpadky.
No a čierny bocian kedysi dávno chodieval u nás v Sl. Ľupči na potok sa brodiť, priamo v dedine, ľudia mu nejako extra neprekážali.
S medveďom som sa stretla podobným spôsobom ako ty. Chcel z rúbaniska zísť na cestu, ktorou som šla na biku ja. Keď som sa mu pred nosom objavila, našťastie sa zľakol viac ako ja, zvrtol sa a už som len chlpatý zadok kútikom oka zazrela. Tiež sa mi srdce rozbúchalo až po minúte, keď už bolo po. Boli sme od seba asi 3 metre.

Teším sa na ďalšie tvoje príspevky a dostávam chuť ťa spoznať :-))

Peter Miler

Dikeles ešte raz:-)) Bazin - také dlhé články by robili problém v redakcii a fakt je to dlhé, ale keď ja toho furt toľko zažijem...
Jantaara, však sa môžme stretnúť - nevidím v tom problém :-))

Starec

Aj ja si myslím, že tá dĺžka zodpovedala obsahu. Ako píše bazin - takto to malo šťavu. Teším sa na ďalšie články.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov