Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Krížom cez Malé Karpaty na burčiak

Diskusná téma K článku: Krížom cez Malé Karpaty na burčiak

Sedíme si tak v piatok koncom septembra na chalupe na priedomí a rozmýšľame čo s načatým cyklovíkendom. Burčiaková sezóna je už v plnom prúde. "Tak si zajtra skočme na ten burčiak", hovorí manžel a moja podvečerná lenivosť je na pozore a hneď hlási: "To by sme museli na druhú stranu Karpát a to je do kopca a späť zasa do kopca!"

DanielaM

Dnes bol "hreben MK" uz krasne jarny, vsade kvitnu pupavy, pri potokoch zaruzlie mociarne a stromy sa uz oblekaju do zeleneho kabatika, nadhera. Nevahajte a bezte von, a je jedno, ci na biku, peso, s kocikom, korculami, na piknik alebo na ryby. :-)

Merhorn

Ak je to este aktualne na "hrebeni" MK nie je ziaden sneh. Bol som 22.4. na biku na velkej homoly a mimo toho, ze krasny vecer po praci som si uzil na biku v karpatoch fakt naplno som nic co by ako sneh vizeralo hore nevidel. Uz je tam aj pomerne sucho, cize sneh musel uz pred nejakym dnom zist

DanielaM

Vdaka za kompenty, aj opravu preklepu.
To vladvlad - zaciatok cesty od odpojky z vynovenej asfaltky na Mon Repos aj vyzera, ze je predpripraveny na mozne polozenie asfaltu, ale dalej zial nic. Kazdopadne to v najblizsom case pojdeme opat preverit.

Vladvlad

Pekný článok.
Úsek Červená hora-Monrepos v smere od Bukovej vždy obchádzam po vrchnej lesnej ceste, popod Čiernu skalu. Jediná výnimka bola, keď bola tá kamenistá cesta zasnežená, vtedy sa išlo pohodlne.
Osobne by ma zaujímalo, či sa neplánuje vyasfaltovej tej cesty, ten kúsok pod Monreposom je spravený, tak by to mohli potiahnuť až na Červenú horu - k modrej značke. Vzniklo by tak zaujímavé prepojenie pre menej zdatných cyklistov.

PaliT

Neviete náhodou, či už z hrebeňov M. Karpát zmizol sneh?

Lubo464

Pekne napísané ...páči sa mi to ..ale priehrada Horné Orešany nie je na potoku ..Jarná ale je to Parná...)))....to je iba asi preklep...

Bazin

pekne citanie, dobry tip a mapa s gps vitany bonus.

Tono

Solosnica, Krcma pod Rostunom (predposledna fotka), BOROVICKA 0,5 dcl za 50 Centov :):):):):)

Janovarga

zmienka o nevhodnosti
cesty do solosnice na rychly zjazd pobavila :-) inac ak sa budete chciet vyhnut tomu stupaniu od Zabiteho na Sklennu hutu, tak odporucam pri horarni pokracovat po novej asfaltke dalej (ide do prava a je vyznacena ako cyklocesta), okolo lov.zamocku Solirov pridete na cestu z H.Oresan na Sklennu hutu okolo Rybarne.cca odtial je to tiez vysypane makadamom,ale je to mensie stupanie a cesta sa mi zda krajsia..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma