Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Predná hora a Veľká lúka z Revúcej

Diskusná téma K článku: Predná hora a Veľká lúka z Revúcej

Znova sa po nejakom čase ocitám v Revúcej, kam kvôli nádhernému okoliu chodievam pomerne často. A keď som už tu, bolo by veľkou chybou nevyužiť obrovský potenciál okolitého kraja, ktorý ma neustále láka svojimi odľahlými lesmi či lesnými cestami a chodníčkami, kde nestretnete turistu ani omylom. Aj dnes mám v úmysle túlať sa odľahlými oblasťami, ktoré poskytujú nádherné a neopozerané výhľady na neopozerané kopce a do neopozeraných dolín, ktoré poznajú len ozajstní krajinkárski labužníci.

Milan H

Páči sa mi časť o defektoch z brzdenia. Niekedy Včkové brzdy hicujú riadne. Otec sa pri zjazde z Vršatca, pri sedle Chotuč poučil, že treba dávkovať obe brzdy s rozumom.
Všetko dobre dopadlo, bolo to v malej rýchlosti.

Zdenči

Rád čítam tieto tvoje túlačky po miestach, kde som ešte nebol. Už sa teším, kedy spoznám aj tieto končiny.

PaliT

@Peter: načo ti je vydavateľ? Ja som svoju knižku vydal sám, dcéra mi pomohla so sadzbou, z Národnej knižnice som dostal ISDN a knihu dal vytlačiť digitálne. Prvý náklad bol 50 ks (v tomto prípade je cena výtlačku rovnaká). Po roku som už predal vyše 1000 ks, bolo len treba prísne odkladať z príjmov na každú dotlač. Dnes už dávam dorobiť vždy 150 kusov.
Len smelo do toho!

Stoly

Ten starý veterán byl FAP, od 50tých let vyráběn v licenci Saurer v Priboju.

Bazin

krasny opis vsetkeho ..., skoda ze to tam nepoznam..,a nedala by sa spravit nejaka zbierka na vydanie?

Peter Miler

Zdravím, knižku vydať strašne, strašne chcem, no neúspešne hľadám vydavateľa, lebo sám to nemám z čoho zaplatiť. Materiály na prvú (Cez Alpy k Jadranu na starých favoritoch) som rozposlal snáď všetkým vydavateľstvám a nič z toho. Vraj sa to dobre číta, ale že teraz letia iné veci (vraždy, milostné zápletky a podobný blivajz) Od vtedy mám hotové materiály aj na 5 kníh, keďže stále píšem. Verím, že raz sa to podarí, aj keď na Slovensku by to asi bolo sci-fi...
Phalike - dúfam, že tam nazbieraš aj nejaké huby - mokro je, mohlo by byť :-))uži si víkend!

Phalike

Super clanok, akurat v den ked letim po dlhej dobe domov a stravim vikend v Revucej a na Prednej hore. Vytlacim si ho a precitam v lietadle :) Vdaka

Svatopluk Štěpánek

šli ste nádherným krajom
článok dlhý, nabitý faktmi

  • v kĺude prečítam doma
    nepisali ste, že chcete vydať knižku ?
    ( už sa teším )

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum