Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma 7 rocny chlapec a Donovaly - Šachtička?

Diskusná téma 7 rocny chlapec a Donovaly - Šachtička?

ahojte :) chcem ist na rodinny cyklovylet. myslite si ze 7 rocny chlapec by zvladol na normalnom detskom bycikli cyklotrasu Donovaly - Šachtička a potom naspat Šachtička - Donovaly? Aky je tam teren? Na rovine (Zitny ostrov) uz zvladol 30 kilometrove celodenne cyklovylety. Dakujem za pomoc :)

Jantaara

Čo je normálny detský bicykel? Klasický 16" bez prevodov? Lebo na takom by som to neodporúčala. Sú tam aj dosť strmé miesta, aj keď nie dlhé, ale občas skalnatý terén, kolesá potom prešmykujú, tak som aj ja niektoré krátke úseky tlačila.

Kocka

So 7 ročným by som to ešte asi nešiel, ak mu nechcete sprotiviť pekné výlety na biku v prírode. Počkal by som ešte pár rôčkov(aspoň 3)Ono sa to nezdá, ale je to dosť zvlnené terén hore-dole a isto by určité úseky tlačil v oboch smeroch.U sedem ročného dieťaťa v sumáre možno i niekoľko km.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov