Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Janková z Kláštora pod Znievom

Tigervegetarian

Vyšla mi štvrtá zbierka poviedok. Objednať si ju môžete tu:

martinus.sk/?uItem=159152

K dispozícii sú aj tri textové ukážky, z ktorých je možné urobiť si predstavu o čom kniha je. Jednotlivé kapitoly sú rôznorodé. Priaznivcov turistiky by mohli potešiť dve humoresky s touto tematikou.

Vrana

Tigrik fajn, ze si napisal clanok. Tiez skusim stihnut Jankovu na biku este teraz na jesen ale z Rajeckej Lesnej cez Sedlo pod Uplazom.

Ako pises nizsie v diskusii, Jankova je fajn aj na bezky a skialpy. So Skalkami ma svoju neopakovatelnu atmosferu. A ludoprazdno v zime je ohromujuce.

Otam

Strasne ma potesilo ze som nasiel tento clanok..Jankova je moje oblubene relaxacne miesto kde je ten najvacsi pokoj.. milujem to tam. Ja chodim z Valce,zo slovianskej doliny aj peso aj na biku.V juli sme sli cez hreben az na vricanske sedlo a ten zjazd bol super. Odporucam.

Tigervegetarian

Díki za komentáre. Celá táto oblasť je naozaj nádherná. Skalky sú super nielen na bicykel, ale aj na lyže. Výhľad z nich sa mi páči ešte viac ako z Kľaku.

@KarolM, posledné tri sú zhora. Vrcholom v pravom zmysle slova sa to nedá nazvať, skôr je to taký lúčnatý chrbát ohraničený lesmi, takže výhľady odtiaľ sú skôr do diaľky, a nemôžu konkurovať tomu čo možno vidieť z vyšších a strmších kopcov. Neokukanosť im však pridáva na hodnote. Pravda je že fotiek mohlo byť viac. Ale nestíhal som, a celkovo som sa s týmto článkom dosť ponáhľal. No aspoň mám motiváciu dať si nabudúce viacej záležať.

KarolM

Pekný a inšpiratívny článok, pekné fotky (spomínané výhľady z vrcholu chýbajú!?). Jankovú som ihneď zaradil do zoznamu plánovaných cyklovrcholov :)
forum.mtbiker.sk/…/cyklovrcho…
Škoda však, že nie je uvedený podrobnejší itinerár a mapa trasy. Pri cyklotúrach by to malo byť štandardom.

Fizik

Naozaj dobrý tip na výjazd na hrebeň. Určite to pôjdem vyskúšať, ale chcel by som to potiahnuť až po Skalky a späť tou istou cestou.

Merhorn

Ahoj ahoj, v prvom rade diky za tip na bike trasu ako sa lahko dostat na hreben do zaujimavej oblasti. Prejdem si to ale az buduci rok na novom fulle :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum