Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Janková z Kláštora pod Znievom

Merhorn

Ahoj ahoj, v prvom rade diky za tip na bike trasu ako sa lahko dostat na hreben do zaujimavej oblasti. Prejdem si to ale az buduci rok na novom fulle :)

Fizik

Naozaj dobrý tip na výjazd na hrebeň. Určite to pôjdem vyskúšať, ale chcel by som to potiahnuť až po Skalky a späť tou istou cestou.

KarolM

Pekný a inšpiratívny článok, pekné fotky (spomínané výhľady z vrcholu chýbajú!?). Jankovú som ihneď zaradil do zoznamu plánovaných cyklovrcholov :)
forum.mtbiker.sk/…/cyklovrcho…
Škoda však, že nie je uvedený podrobnejší itinerár a mapa trasy. Pri cyklotúrach by to malo byť štandardom.

Tigervegetarian

Díki za komentáre. Celá táto oblasť je naozaj nádherná. Skalky sú super nielen na bicykel, ale aj na lyže. Výhľad z nich sa mi páči ešte viac ako z Kľaku.

@KarolM, posledné tri sú zhora. Vrcholom v pravom zmysle slova sa to nedá nazvať, skôr je to taký lúčnatý chrbát ohraničený lesmi, takže výhľady odtiaľ sú skôr do diaľky, a nemôžu konkurovať tomu čo možno vidieť z vyšších a strmších kopcov. Neokukanosť im však pridáva na hodnote. Pravda je že fotiek mohlo byť viac. Ale nestíhal som, a celkovo som sa s týmto článkom dosť ponáhľal. No aspoň mám motiváciu dať si nabudúce viacej záležať.

Otam

Strasne ma potesilo ze som nasiel tento clanok..Jankova je moje oblubene relaxacne miesto kde je ten najvacsi pokoj.. milujem to tam. Ja chodim z Valce,zo slovianskej doliny aj peso aj na biku.V juli sme sli cez hreben az na vricanske sedlo a ten zjazd bol super. Odporucam.

Vrana

Tigrik fajn, ze si napisal clanok. Tiez skusim stihnut Jankovu na biku este teraz na jesen ale z Rajeckej Lesnej cez Sedlo pod Uplazom.

Ako pises nizsie v diskusii, Jankova je fajn aj na bezky a skialpy. So Skalkami ma svoju neopakovatelnu atmosferu. A ludoprazdno v zime je ohromujuce.

Tigervegetarian

Vyšla mi štvrtá zbierka poviedok. Objednať si ju môžete tu:

martinus.sk/?uItem=159152

K dispozícii sú aj tri textové ukážky, z ktorých je možné urobiť si predstavu o čom kniha je. Jednotlivé kapitoly sú rôznorodé. Priaznivcov turistiky by mohli potešiť dve humoresky s touto tematikou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma