Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Smokovce – Spišská Sobota – Smokovce

Diskusná téma K článku: Smokovce – Spišská Sobota – Smokovce

Počas tohtoročného tropického leta sme "zaštandení" dlhší čas v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrách. Naše obľúbené outdoorové aktivity teda na čas zmenili lokalitu. Na štíty sa bicyklom nedá, zaujímavé výjazdové miesta sú v lete posiate množstvom turistov, tak hľadáme, kam by sme išli na bicykli. Chceme spoznať niečo nové. Manžel pozerá z balkóna, sľubuje prekvapenie. Kacírsky si pohundrem, že prekvapenia poznám, bude to nejaká super skratka dvojnásobnej dĺžky, prípadne výšky a zaručene o jedno prepotené tričko viac. Zvedavosť však víťazí a s radosťou balím taštičku.

DanielaM

To durko 65, vďaka, nabudúce určite vyskúšame.

Durko65

DanielaM, ak ste už boli pri Burichu, tak ste boli na tej správnej cestičke. Je ju vidno z hlavnej cestu, ponad ktorú prechádza a tiež z električky, ktorú križuje. mapy.hiking.sk/?trasa=wGCnf

DanielaM

Vďaka chlapci za rady, určite ich zužitkujeme na budúce. To durko65: Žakovsku Polanu poznáme aj na bežkách, praveké osídlenie sme tiež už objavili, ale sme sa vracali potom späť cez Gerlachov. Spojenie do V.Slavkova sme ešte neobjavili.

Peter Miler

Alebo 2 metre pred bránou odbočiť na poľnú cestu doľava, ktorá obchádza družstvo a vyúsťuje pod mostom.

Durko65

Pekný výlet, v tom teple to musel byť naozaj zážitok. Pri tom prechode družstva ste mali šťastie, väčšinou je brána zatvorená. Dá sa to ale ľahko obísť , treba ísť k poslednému svetlu smerom k letisku, prejsť cez mostík a po poľnej ceste okolo plota až na asfaltku z letiska do mesta. Naspäť treba vyskúšať cestu z V.Slavkova okolo Burichu(praveké osídlenie) na Žakovskú poľanu a do Nového Smokovca. Je tam pohodová šotolina a asfaltka, len na konci strmo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum