Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sekule – Senica – V.Javorina – Leopoldov

Kryptajuliett

Jej, na tom poslednom useku medzi Leopoldovom a Piestanmi jazdim skoro stale. Ta cyklotrasa kusok za tou orechovou alejou odbaca cez most na druhu stranu toho kanala (odbocka je vedla slnecnej elektrarne, ten most je dos vysoko, zdola ho tusim ani nevidno). Trasa nie je v terene nijako znacena, je to len v mapach. Po druhej strane je to stale asfaltka(miestami rozbita), prechadza okrajom luzneho lesa s jazerami. za elektrarnou pokracuje dalej(stale asfalt) a na urovni Madunic je zase most cez kanal rovno do dediny. Okolo kanala sa da ist dalej smerom na Hlohovec po nie prilis prijemnej betonovo panelovej ceste (ale apon neni zablatena ked je mokro). Na jej konci sa da ist bud do Hlohovca polnou cestickou, alebo extra rozbitou asfaltkou do Leopoldova.

Vladvlad

Roman: vďaka. Ale nemyslím, že tu išlo o nejaký výkon. Normálny, možno trošku dlhší, výjazd.
Ako píšem aj v závere článku, po Javorinu môžem bez problémov odporúčať. Najviac sa mi páči, že tieto miesta sú bez problémov dostupné aj počas vlhka a blata v lesoch.

Bazin

pekne foto, pre mna nedostizny vykon!

Vladvlad

Vďaka Pavel. Príjemná nekomplikovaná trasa to bola. Kúsok od domu, pekné lokality.
Súhlasím, nad Sobotišťom je fajn.

Pafi

No parádne, fotečky super, veľkú časť trasy poznám, gratulujem k výkonu :o)
Už sa teším na úsek Sobotište - Ostrý vrch, ten je úplne super!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma