Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Užok – polonina Bukovska – Pikuj – Užok

Diskusná téma K článku: Užok – polonina Bukovska – Pikuj – Užok

Cyklistický prejazd hrebeňom niektorej z ukrajinských polonín som mal síce vysnívaný, no založený kdesi v spodnom šuplíku a zaradený medzi „raz tam určite pôjdem“ a „možno v budúcom živote“. No verejná pozvánka na organizovaný cyklovýlet zmenila moje životné priority a plány na víkend. Idem si užiť pojazd sezóny – poloninu Bukovsku.

Sona

Vyzera to super. Z ukrajinskych polonin som zatial videla len Svidovec a Krasnu, ale vidim, ze aj tato rozhodne stoji za navstevu :)

Sona

Este k tym vanilkovym jogurtom na pulte - pripomenul si mi jednu z mojich dvoch navstev Balatonu. Augustova horucava, kupujeme ovocie vonku v stanku a vedla ovocia pekne v teplucku vylozene vajicka :)

Robo...HE

Ja som uz aj zabudol na tuto akciu, ktora bola v jeseni. Vdaka Pali za pripomenutie, fajne sa to cita, akurat mam pocit, ze sme ta tam ustvali ... dufam, ze to nebolo az take zle :)

Tu su moje fotky z tejto akcie ak by si niekto chcel pozriet ... outdoorhumenne.webgarden.cz/……

Axel

Tak redakcny plan cyklosekcie je plny, az teraz som sa dostal na rad s clankom :-D
Nie nie, neustvali ste ma a ked bude moznost, pojdem znova. Len to bolo celkovo narocnejsie ako som ocakaval (tlacenie bola morda na moralku)
Ja rad pohodove tempo so spoznavanim okolia a nasavanim atmosfery. Preto bude polonina Runa dvojdnovka, nech stihame aj pamiatky po trase... ;-)

Kekeser

no toto je jednoducho paradicka!!
(az na ten problem s bikom)

Merhorn

Palo, kraasa, naaadhera, inspiracia a zasnenie sa nad tym vsetkym zaroven. Od leta planujem davat tu trail MTB zamerane clanky a vyclenit tak z cyklo tem skutocne MTB. Tvoj clanok je presne podla mojho gusta. Este raz vdaka za zvysenie hladiny endorfinov :) A napokon hodne motivacie do buducna pri opisani, no hlavne absolvovani takychto tras :)

Merhorn

Ako napisal bikemartin, ta 5.ka je fakt ako do bike casaku na titulku. Uz len kvoli tvojmu clanku by som si to cislo kupil :)
Jedna obrovska kapitola v zivote sa mi uzatvara a konecne budem mat cas uzivat si zivot aj z takejto stranky :)

Dzakomoo

ten kraj sa mi neskutocne paci, vyborne si to popisal a tie fotky z hrebena su paradne. davam si to do planu presne tak, ako si to mal aj ty "raz tam urcite pojdem" :)

Axel

Co k tomu dodat, niekedy bude aj Ostra hora a Ljutanska holica :-D

Robo...HE

Tak, tak, tento rok este musi "padnut" Ljutanska holica, tak ak budes chciet mozes sa pridat ... :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov