Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Chatu Kľačianska Magura

Diskusná téma K článku: Na Chatu Kľačianska Magura

Chata pod Kľačianskou Magurou je častým cieľom turistov pri výstupe na Suchý alebo pri začiatku hrebeňovky Malej Fatry. Okrem turistiky je cieľom pre cyklistov, lebo k nej vedie pekná, nie časovo náročná trasa lesnou cestou s výhľadmi na Turiec. Je to zvážnica, ktorou sa zásobuje chata, takže je udržiavaná a dobre zjazdná.

Merhorn

miso, to plati aj pre narodny park? si si isty,ze v np sa moze jazdit volne po lesnych cestach? akoze mne je to jedno co ta banda da na papier ale len tak zo zvedavosti

MisoM

to ze nie je znacena ako cyklotrasa nezakazuje aby sa po nej islo na bajku, pokial pamatam tak lesny zakon oficialne povoluje jazdu na bajku po lesnych cestach.

Kamko

Este by sa asi oplatilo doplnit infornaciu, ze dana trasa nie je znacena ako cyklotrasa a preto by ste sa mohli dostat do konfliktu s lesnou strazou, ale pokial viem, tuto trasu cyklistom toleruju.

Merhorn

Full si ziada dat maguru dole po tzt. Dole tou lukou zjazd a aj brzda s ice tech vam zavari na prazenicu ;)

MisoM

taak jasne, smerom dole je to zabavnejsie nehadam sa :)

F@rky

ale i tak je to smerom dole zabavnejsie :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma