Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sedlo Javorina a vrch Polom z Martina

Diskusná téma K článku: Sedlo Javorina a vrch Polom z Martina

Pekné počasie počas pracovného týždňa motivovalo aj cez víkend niekam vybehnúť, ale s blížiacim sa víkendom sa zhoršovala predpoveď. Dlhšie som premýšľal, že by bolo fajn ísť znovu pozrieť vrch Polom, k pamätníku 1. Československého armádneho zboru. Sobotné ráno začalo slnečne, počasie spolupracovalo, takže plán na sobotu má zelenú. Idem na Polom, čo je len kúsok od sedla Javorina na okraji hrebeňa Lúčanskej časti Malej Fatry.

MisoM

hehe, to caka na teba aby si to popisal :)

Merhorn

Pekny clanok,diky zan. Ale.chyba tomu nieco trailovejsie ;) vyslap na mincol a zjazd z neho po cervenej az do strecna naplni koule aj tych narocnejsich :)) zalozim tu trailovu sekciu uz coskoro, nieze mi to vyfuknete :)

MisoM

Ano siel som to davno aj tak ze som tadial presiel hreben a siel po zilinskej strane cez luky polia a tak a spat sa vratil do valcianskej doliny cez hreben :), nejake foto pre zaujimavost tu hory.mmsoft.sk/index.php?page…

Frlox

Pekný článok. Moja obľúbená trasa. Inak je to jeden z najjednoduchších prechodov Malej fatry do Stráňav, alebo do Strečna. Tesne pod pamätníkom je kratučká odbočka s krásnym výhľadom na Žilinu a okolie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma