Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lumšory – polonina Runa – Perečyn – Ubľa

Diskusná téma K článku: Lumšory – polonina Runa – Perečyn – Ubľa

Pokračovanie víkendu na Zakarpatsku má svoj jasný cieľ – vrchol poloniny Runa dosiahnutý na bicykli. Počas dňa však nahliadneme aj do najzapadnutejších dediniek, užijeme si prudké stúpania aj trasľavé zjazdy a nevynecháme ani „objaviteľské“ zachádzky k zaujímavostiam popri trase. Asfaltový záver natiahne počet kilometrov na viac ako 100, čo splní kritériá seriózneho výjazdu pre náročnejšieho cyklistu.

Axel

Salaš v sedle Preluky sa oficiálne volá Polonynske Gospodarstvo a má už aj webstránku.

hutsulpony.com/

Užite si to ;-)

Martin seker

dakujem, pytal som si ten kontakt lebo si v clanku pisal o zarezervovani ubytka a chalani co ho nemali zarezervovane vraj isli spat niekam dalej, vacsinou aj tak chodime naslepo a vzdy sme sa vyspali
este raz vdaka
m.

Axel

Aha, neberie to azbuku ani udaje v zatvorkach :-D
Ivan Pogorilak

Axel

Kontakt na majitela
???? ?????????
Je to tusim druhy dom na dolnom konci. Drevenu kolibu a jazierko s altankom si vsimnes hned.
Ale ubytko zozenies bez problemov asi aj naslepo, tabuliek s ubytovanim je tam vsade dost + velke hotely na hornom konci.

V Uzoku neviem, ale mali otvarat novu turbazu pod sedlom. Skus pogooglit.

Martin seker

nazdar, paradne vylety v paradnej U/krajine. Svojho casu sme s chalanmi presli dvakrat na bikoch poloniny od Rachova po Uzhorod, tvoje clanky mi to nostalgicky pripomenuli, v tych casoch , 2000, 2002 bola len biedna mapa 1:250000, ziadne GPS, ale bolo to super dobrodruzstvo, natazko a s bludeniami, blizke pohranicne okolie sme si v tych casoch dako nevsimli.
Svojimi clankami si ma inspiroval na dalsiu vypravu. Chcem sa spytat na kontakt na ubytovanie v Lumsory, pripadne ak mas odskusane aj ubytko v okoli dediny Uzok.
dakujem, Martin

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum