Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Polička – Třemošnice a zpátky

Diskusná téma K článku: Polička – Třemošnice a zpátky

Mám volný pátek i sobotu, ale co s tím, když na Lysé hoře a v jejím okolí meteorologové slibují až příliš přeháněk? To by byl trochu zbytečný risk a vodu nemůžu na dvoudenní vyjížďce potřebovat. Po váhání nad mapou volím náhradní alternativu a nakonec se ukáže jako výborně zvolená. Z Poličky pojedu přes Žďárské vrchy a Železné hory do Třemošnice a projedu navíc přírodní rezervaci Toulovcovy maštale.

Bazin

pekne, prva a posledna fotka mi pripomenula jo davne casy.

Knor

Zdarske vrchy su oblastou, ktoru som si v Cechach obubil asi najviac. Akurat ze po nich chodievam peso. Medzi Polickou a vrcholom Devet skal je v lesoch vela peknych skalnych utvarov. Paci sa mi oblast medzi Hlinskom a Trhovou Kamenici. Nie je tam iba skanzem, ludovych stavieb je tam neurekom. Potom udoli Doubravy pred Choteborou. Sec - mozno som sa zasatvil v tom istom malom hostinci ako Vy, z reproduktorov tam hrali \"Predstavte si co jsem mel dnes k vobedu...\", V Lichnici som nebol (ked som tade siel, mal som naponahlo), no nadherny zamok je v nedalekych Zlebech.
Ale siel som to aj od severu (zo Slatinan) na juh (do Havlickovho Brodu). A dvakrat som sa motal mastalami ... je to jedboducho nadherna oblast.

Svatopluk Štěpánek

Pekná cesta, ja Čechy nijako nepoznám, ale tento kraj najčírejšou náhodou áno ( moja manželka je zo Slatinan ). Cesta podla
Chrudimky je pekna, v celom okolí sú dobré trasy na bicykel. Chrudim a najmä Polička sú pekné mestá, v Poličke pekná galéria na náměstí, kaviareň s čokoládovňou a výhliadková veža.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov