Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Šišoretné mi bolo ukradnuté

Diskusná téma K článku: Šišoretné mi bolo ukradnuté

Ani vo sne by mi nenapadlo, že budem na Hikingu niekedy fušovať do remesla cyklistom. Ale vlani som z garáže vydoloval svoj muzeálny horský stroj (mašina kúpená v roku 1992) a opäť začal jazdiť. Zimy v našich končinách buď neprídu - ako napr. vlani, alebo nevedia, kedy prestať - viď predvlani. Táto zima zatiaľ pripomína vlaňajšiu, keď som podaromnici kúpil snežnice, tak som si na vianočný odmäk 2014 zopakoval dávny výlet na pekný malokarpatský cyklovrchol.

Vladvlad

Akurát som si začal pozerať články, ktoré mi za dlhšiu dobu unikli a narazil som na tieto zaujímavé cyklovýlety v MK od Paliho. Pekné, fotky super, nenáročné. Páčia sa mi.

PaliT

:( Už by tu ten článok bol... Na jeseň som si rozladil achilovku, takže žiadne vážne túry nehrozili. A problém bol aj s časom, takže projekt Bukovských hôr sa posúva na neskôr.

Haendel

No jo, mám nový počítač. Díky za připomenutí :-) Ale myslím, že úprava se ti tentokrát fakt povedla lépe. Co na podzim, byl jsi v Bukovských vrchách, jak jsi plánoval? Můžeme se těšit na článek?

PaliT

Ten istý - Canon EOS M a aj úprava +/- štandardná... Nekúpil si nový monitor? :)

Haendel

Fotky se mi zdají být v tomto článku povedenější. Pravdivější barvy než v minulosti, ostřejší. Pavol, nemáš nový foťák?

PaliT

V rámci diskusie chcem ukázať, ako dopadol môj pokus - ako by ten istý článok vyzeral, keby sa fotky zalamovali do textu: niejemijedno.sk/sisoretne-mi-…
Na zamyslenie pre redakciu, kam by sa články na hikingu mohli časom uberať...

Zdenči

Stačí, keď Hiking preberie mapy od VKU harmanec :-) tam to ešte mám pomenované ako Predené, Stredné a Zadné Šišoretné.

PaliT

Chcelo by to občiansku iniciatívu na obnovenie Šišoretného :)

Sona

Ved sme aj pozerali, ako je Sisoretne odrazu v kurze :)

Zdenči

Pri mojom článku o Slepom vrchu si ma namotal na Šišoretné, tak som sa tam bol deň po snehovej kalamite pozrieť a prešiel som časť toho, čo popisuješ ty. Článok už visí v systéme Hikingu. Niekedy si to chcem zopakovať aj ja na bicykli.

Jantaara

Super, že sa takto s prepáčením na staré kolená rozbiehaš vlastným pohonom do sveta. :-)
Tvárenie sa s fotením dôverne poznáme :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma