Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Devínskej Novej Vsi k Limbašskej vyvieračke

Diskusná téma K článku: Z Devínskej Novej Vsi k Limbašskej vyvieračke

Trasa spočiatku prechádza cez záhorské podkarpatské dedinky Záhorská Bystrica, Marianka, Stupava a Borinka. V blízkosti Veľkého Javorníka sa prehupneme cez hrebeň a smerujeme k Limbašskej vyvieračke s infopanelom Sandbersko-pajštúnskeho geoparku (SAPAG). Nakoniec sa dostávame popri Limbašských vinohradoch do Pezinka, slobodného kráľovského mesta s bohatou banskou a vinohradníckou históriou.

Bazin

do pozornosti by som dal pekaren v Zahorskej Bysrici, je otvorena aj cez vikend. Treba zazvonit a okienko s dobrotami sa otvori. Miesto sa lahko najde podla vone na Putnickej ulici.

DanielaM

Zaujimavo si opisal miesta, kde casto jazdime, mnohe zaujimavosti mi zatial unikli, vdaka :-)

Zdenči

Keď som dočítal do konca, vidím, že to v článku spomínaš :-)

Zdenči

Časť týchto trás som prejazdil počas vysokoškolského štúdia v BA. Stálo by za to pozrieť sa, ako sa tie miesta zmenili. K lepšiemu určite nie...vieš, ako sa volal Pezinok kedysi? nem. Bösing, maď. Bazin :-) Ako tvoja prezývka

Sona

Pekna trasa, tiez sme rozne casti z nej presli na viacerych cyklovyletoch, osobne sa mi velmi paci cast Medene Hamre - Kosarisko a potom hore smerom k Salasu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma