Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cykloputovanie Zakarpatskou Ukrajinou

Diskusná téma K článku: Cykloputovanie Zakarpatskou Ukrajinou

Jedného zimného dňa na bivaku pod Kľakom Dodo a Mary farbisto opisovali krásy a možnosti Ukrajiny – jej Zakarpatskej oblasti. Vtedy sme si hovorili: "Hmm, zaujímavé." Teraz sme ich informácie vytiahli "zo šuplíka", doplnili štúdiom uja Googla a plán bol pripraveny. Len rámcový, ale bol. Chceli sme použiť auto (treba si zapamätať skratku „???”, ak ju uvidíte, utekajte), zobrať bicykle a putovať Zakarpatskou Ukrajinou, jej západnou časťou, maximálne 30 kilometrov od hraníc. Veď vieme prečo. Pritom spoznávať krajinu, prírodu, ľudí, lebo na Ukrajine sme ešte neboli.

BorisK

Nerozumiem tomu prevýšeniu -stúpanie 3766 m.

BorisK

Zaujímavé, vtipné a poučné čítanie. Správanie sa polície určitým spôsobom svedčí o vyspelosti krajiny.

Soson

Pekné čítanie Ľubo. Vidím, že si nesklamal a tvoja dobrodružná a romantická duša ťa vyslala do nami nepoznaných kútov sveta. Hoci ja to mám vlastne takmer za rohom ;-). Zase kopec zážitkov na večerné rozprávanie. Teším sa keď mi to farbisto pri pivku porozprávaš.

Axel

Aktualne naozaj nie je dovod, preto v sobotu smer Svidovec... Sada platniciek, funglove kotuce a nove enduro plaste sa uz tesia !!!

Bikemartin

nevidím dôvod obmedzovať návštevu UA len do 30 km od hranice. Doneck (vojna) je z Užhorodu asi tak ďaleko ako Amsterdam z Bratislavy.

Axel

A mozem sa ja cudovat, co za ludia sa tak chaoticky motaju po nasich keskach :-D

Teraz uz chapem, ze to bol poriadny kombinovany zatah po nasich stopach. Gratulujem a som rad, ze sme prerazili cestu a nakreslili par chodnikov do mapy!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov