Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Singltrek pod Smrkem

Diskusná téma K článku: Singltrek pod Smrkem

Musím sa priznať, že nie som pravý horský cyklista a jazdenie v teréne ma nikdy nenadchlo do takej miery, aby som sníval o škótskych trailoch alebo o Britskej Kolumbii. Preto sa ospravedlňujem pravým jazdcom a horským cyklistom, ktorých by som mohol pobúriť svojím názorom na singltrek. Berte do úvahy, že ide o pohľad laika, ktorý sa bez prípravy a bez akýchkoľvek poznatkov o terénnom jazdení pustil na úzke chodníky, aby vyskúšal, čo je to singltrek.

Jjano

Vlado, to spojenie pre peších asi nebude úplne skvelé, ale myslím, že autobusom sa dá dostať do asi tak 30-minutovej pešej vzdialenosti od Salamandry. Ale verím, že ak sa na ceste zo Žarnovice do Hodruše postavís s tabuľkou "Helligon", tak nebudeš čakať viac ako pár minút :-)

Bicykel Ti asi požičajú v Hoteli Salamandra, majú tam hardtaily GT v celkom schopnom stave (stav spred sezóny). Nie je to to pravé orechové, ale flow country trail je robený práve tak, aby ho prešli s chuťou aj ľudia na hardtailoch (aj keď pre nich nie je primárne určený).

Vlado z NZ

akcia heligon vyzerá dobre, bude aj nejaké spojenie z Žarnovice pre peších plus požičanie bycikla na mieste, keby som sa chcel vyhnúť trmácaniu sa s biciyklom vo vlaku?

Jjano

Tá akcia Helligon, o ktorej píšem nižšie, sa kvôli počasiu prekladá o týždeň na budúcu sobotu.

Jjano

Inak, zajtra sa otvára flow country trail Helligon v Štiavnických vrchoch. Je to taká zjazdová trať aj pre úplnych laikov a začiatočníkov, žiadne skoky či lávky, dávam to aj ja na svojom hardtaili a ja som teda dosť komótny horský cyklista :-) Stačí znížiť sedadlo a je to perfektné jazdenie.
A lanovka je zajtra zadara :-)

bajkomktajchom.sk/…/helligon_…

Axel

Osobne ma tesi, ze sa trailparky stavaju. Ale v porovnani s motanim po lesoch je to ako lyzovacka v Jasnej oproti skialpovej turicke. Kazdemu ale podla chuti...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma