Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Žilina – Terchová po cyklotrase

Diskusná téma K článku: Žilina – Terchová po cyklotrase

Keď som s prstom na mape plánoval, ako sa dostať bicyklom od nejakého vlaku do Terchovej, rozhodol som sa vyhnúť verejným cestám v maximálnej možnej miere. Ako logické východisko mi prišla Žilina, kde stojí rýchlik z Košíc a pohľad na sieť cyklotrás sľubovala, že motoristov veľa nestretnem. Trochu asfaltu, trochu lesných ciest po lazoch. V peknom počasí lahoda, no po troch dňoch lejaku?

Knor

Siel som to od Belej napeso asi 2 dni neskor a pre pesiaka je to celkom fajn prechadzka. A aj mna zaujala ta chata \"Stavebny inzinier\". Tiez som si ju odfotil. Na obrazku to nie je az tak vidno, no na ten domcek sedi \"Lepili to jako vlaštovky\". Clovek sa cuduje, ze sa to cele nezruti.

Sona

Uff, v takej predzvesti bahna by som sa asi na to nedala, obdivujem Tvoje odhodlanie :) ale vyhlady vyzeraju pekne aj v takom pocasi.

Vrana

Akoze trepes bicykel z Kosic do ZA vlakom aby si sa potom mohol plahocit v dazdi a blate do Terchovej ? Dobre som to pochopil ? :-)

Opacny breh Vodneho diela ZA, t.j. nie hradza, je na bicykel alebo beh atraktivnejsi. Nie je to taka tupa rovina.

Usek Branica - Terchova bol minulu zimu strojovo upravovany pre bezkarov. Tuto zimu vraj bude tiez, ak nasnezi ...

  • za chybajucu fotku Budatinskeho zamku, ked uz si fotil ten mrzky podchod :-)
  • za trasu, snad vyskusam
Fericki

šiel som to v oktobri,pekna trasa.popri pasúcich sa zvieratach.tiež ma prekvapila ta zjazdovka nad hotelom Branica.tlačil som.

Axel

Hej, trepem bajk z KE do ZA vlakom (story o tom, ako funguje preprava bicyklov u nasho statneho prepravcu je ina liga).
Potom si zvolim tupu asfaltovu rovinu na enduro plastoch (michelin wild rockr), lebo strasne leje a nemam chut ist po sotoline vedlajsieho brehu a zdrziavat sa.
A nasledne sa takto premoceny niekolko hodin rochnim v bahne a mlakach po kotuce, aby som dosiel zabryzgany, zmrznuty a zniceny na hotel, kde mam nasledne prednasku o roadtripe :-D
A ano, mam na to papier od lekara...

Ad foto budatinskeho zamku: chceli odo mna aby som zosadol z bicykla a cez park tlacil. No ta ne? Podchodom to bolo komfortne a v suchu (a smrade)

PaliT

Na takomto "výlete" človek nadáva, ale omnoho neskôr má na to blažené spomienky.

Bude aj pokračovanie? Nejaký defekt som ťa videl lepiť...

Axel

Pokračovanie bude recenziou na enduro plášte a príbehom o tom, že jedna sada na lepenie nikdy nestačí... Už čoskoro.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma