Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Canyon Nerve AL 6.0 – výber a montáž biku

Diskusná téma K článku: Canyon Nerve AL 6.0 – výber a montáž biku

Keď sa ešte v priebehu zimy oteplilo a slnko vykuklo, išiel som do nášho skladíka (voláme ho šopa) vystrojený na krátku zimnú vychádzku a na moje prekvapenie, môj bicykel bol fuč. Chvíľu mi nedochádzalo, že trend v okolí sa množiacich krádeží bikov, zasiahol aj mňa. Sakra! Chtiac-nechtiac bolo treba zohnať náhradu. Vďaka čerstvej skúsenosti s krádežou som bazárovú kúpu vylúčil. Vybral som si nakoniec Canyon Nerve 6.0, ktorý mi kuriér doniesol tesne po Veľkej noci.

Lubo

Posed je v pohode. Geometria mi zdá sa celkom sadla. Len to najlacnejšie osadenie má svoje limity.

Fericki

zvažujem aj ja kupu Canyon Neuron,len ma odrádza ten ževraj krátky rám.na mojich 174cm vychadza veľkosť M.či to nebude velky šok,ta zmena posedu.skusenosti po 2rokoch?

PaliT

Ja som zohnal bazárový bajk, ale nemal ešte ani rok a boli k nemu papiere a doteraz je v záruke.
Inak ja som v týchto veciach vyslovene stará škola a niektorí ľudia budú vedieť o čo ide, keď sem napíšem ako heslo: Rule #58. Ale ok, ok, už nejdem viac provokovať ;)

Boro

Táááky šikovný chlapec ! A musí sa aj na takomto onom šliapať ?

Rast

Ale to nie, to chapem, kupovat takyto bike podla mna nema moc cenu z bazaru, toto je vysia trieda a to musi vydrzat, z bazaru nikdy nevies, ako sa k tomu kdo choval. Ine je kupovat nejaky detsky bicykel, alebo nejaky do mesta. Ale s tymto sa uz da aj skakat aj jazdit tazsie tereny a tym padom nevies, ako sa k tomu choval predchadzajuci majitel. Ako podpora trestnej cinnosti - to by ma moc nenapadlo.. :-D mozno by si narazil aj na svoj :-D

Lubo

Rast, bazar som vylucil preto, ze ako kupujuci nemam ziadnu moznost si overit, ci bike alebo jeho casti nepochadzaju z trestnej cinnosti. Tak som si povedal, ze nebudem sekundarny trh podporovat.

Dalsie dovody boli, ze sa mi nechcelo striehnut na dobru ponuku, stretavat sa, testovat a odhadovat pravdovravnost predavajuceho (nie som v tom dobry).

Rast

hm, zaujimavy pohlad na vec ako si obhajit kupu noveho :-D i ked u bicykla by som kupoval novy skor z ineho dovodu - vyssie opotrebovanie, skryte vady ramu, atd.

Merhorn

Na nerve, aspon tom rame co mas ty, lebo ho mam aj ja a pri tvojej vyske je to pomaly enduro posed, co moze niekoho prekvapit ale ked si na to clovek zvykne...:)

Merhorn

myslel to zrejme tak, ze v bazaroch koncia asi kradnute bike tak aby to nepodporoval. ci?

Rast

Nejak som nepochopil, preco si vylucil bazarovy bike pre skusenost s kradezou? Nemalo by to byt naopak?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum