Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bielokarpatský okruh z Trenčína

Diskusná téma K článku: Bielokarpatský okruh z Trenčína

Veľká variabilita trás ma znova zlákala do Bielych Karpát. Tentokrát som prišiel otestovať nový horský bicykel a výber trasy som nechal na „domáceho“ Miloša z Trenčína. S odstupom času musím priznať, že trasu vybral veľmi dobrú. Svojim spôsobom by sa dala aj nazvať "Okolo Starého Hrozenkova" alebo "Okolo Drietomice".

Kamilll

Karol, keď si tu v okolí TN budeš plánovať nejaké to "pomotanie", daj vedieť, niečo vymyslíme... BK sú pohľadenie na duši.

KarolM

Vďaka Milan za veľmi peknú trasu i popis (škoda, že nie je viac fotiek). Biele Karpaty sú ozaj malebné pohorie vhodné pre MTB. Úsek okolo Mestského vrchu vyzerá zaujímavo a je inšpirujúci. V stúpaní cez údolie Chocholnice mám naplánovanú trasu okolo pomníka na hrebeňovú červenú a potom na Machnáč. Malo by to byť MTB zjazdné – nepozná to niekto? Machnáč je pekný až lahôdkový cyklovrchol : ). Vyšiel som naň toho roku z opačnej strany – z Kykule.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma