Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Pozná niekto fajn obchod v BA

Diskusná téma Pozná niekto fajn obchod v BA

Ahojte, vie mi niekto poradiť fajn kamennu predajnu v BA, kde by som si pozrel fajn skladacie bicykle :)

Geek22

Tých obchodov je momentálne veľa. Pozrel by som decathlon.sk/ insportline.sk/ Tam sú väčšinou najlepšie ceny. Teraz sú novoročné výpredaje a povianočné zľavy, takže skladací bajk kúpiš určite za dobrú cenu. Ja pri nákupue pozerám aj tu kodino.com/…/insportline Nájde sa tam veľa krát nejaká špeciálna zľava.

Martin29

poprosil by som o radu neviem sa rozhodnut Dema Energy5 alebo CTM Rambler 1 oba modely 2019

Daraca_K

To mas urcite pravdu, na to som sa uz aj ja zamerievala. Nad thule som aj ja uvazovala. Ktory model si konkretne mala, prosim?

Anitka_m

Ja som mala thule. Asi by som sa poradila v cykloobchode, ale urcite pozeraj modely s bocnym vetranim, pretoze vpredu vetranie nie je dobre mat.

Daraca_K

Dakujem za reakciu a mozem vediet aku znacku vozika ste pouzivali? Pripadne na co si davat pozor?

Anitka_m

Používali sme aj cyklosedačku aj cyklovozík, na dlhšie trasy je super cyklovozík, dieťa si tam môže aj pospať, ale na nejaké pár km jazdenie je to asi nepraktické. Malý sme taký, ktorý sa nám nedal do výťahu, vždy sme ho museli rozložiť a zložiť, než sme to zapojili na kolo a vychystali sa bola aj pol hodina fuč. Ak chcete chodiť na dlhé trasy tak odporúčam vozík, ak iba tak po okolí tak sedačku :)

Daraca_K

Ahojte , chcela by som sa spytat ake mate skusenosti s cyklosedackami a ake znacky odporucate, vopred dakujem.

Richard3c

@drgac prave, ze neplanujem investovat cez 1000 eur do skladacky, zase taky hipster nie som :D. preto mi liberty prisla ako dobra alternativa. Ktory konkretne model mas, prosim?

Drgac

@richard3c ja som kupoval liberty pre manzelku tuto jar. Vyuziva ju na cestu do prace, aby sa vyhla bratislavskym zapcham. Zatial mi nepovedala jednu jedinu staznost na tu skladacku. Za seba ti poviem len tolko, ze pokial nechces investovat do draheho bromptona, tak pomer cena vykon je super.

Richard3c

Ahojte, mate niekto osobnu skusenost s MAYO LIBERTY PHOENIX skladackamia mohol by mi poskytnut nejaku recenziu? Dakujem.

IgorZ

@dendi0, Ahoj, keď si ešte nebol tak si zabehni v BA do Kaktusbike

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma