Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kôprovou dolinou ku Kmeťovmu vodopádu s deťmi

Diskusná téma K článku: Kôprovou dolinou ku Kmeťovmu vodopádu s deťmi

Jednou z dolín, ktorá sa ponúka na cyklistiku s malými deťmi vo Vysokých Tatrách, je Kôprová dolina. Jedného augustového dňa sa rozhodujeme sem ísť a obzrieť si ju zo sedla našich bicyklov. Deti už majú čo-to natrénované, ale vo Vysokých Tatrách sme ešte s nimi nebicyklovali. Uvidíme, čo tu zažijeme - deti majú 6 a 4 roky. Na bicykli ide samostatne syn. Pre dcérku využívame ťažnú tyč, ktorú pripája manžel za svoj bicykel. Dobrým lákadlom pre deti bol Kmeťov vodopád. Boli sme zvedaví, či a ako to zvládneme.

Janabilesova

Peter, prave tento clanok ma navnadil, ze to treba vyskusat, aj ked pri detoch v kratsom prevedeni a bez okruhu... Snad najdu v mojom clanku inspiraciu pre bike aj ine rodiny s drobcami... potesili by ma dalsie tipy na bicycle s detmi v okoli Vysokych Tatier alebo Liptova...

Lubo

Ano, je tu super. My sme to raz robili tak, ze sme si biky na oboch koncoch cyklotrasy skryli v hustine a v sedle Zavory sme si vymenili kluce a polohy bikov. Takto sme pohodlne bez nahlenia zvladli Zadnu Tichu, Zavory, Temne Smreciny a cestou nazad aj Kmetov vodopach.

Pali, tvoj clanok je tiez super, ponal si to zas inak, takze neprekaza rovnaka lokalita. Ved koniec koncov, tych cyklomoznosti je tu pramalo.

PaliT

Pekný výlet toto. Sranda, že len včera som vkladal do systému vlastný cykločlánok z tej istej lokality, a až potom som zistil, že podobnú túru už opisuje starší článok, ktorý úplne ušiel mojej pozornosti. Fakt ale je, že ak človek nechce vyraziť na nejaký “ilegál”, tak táto časť Tatier je pre cyklistov asi najvďačnejšia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma