Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tichá a Kôprová dolina na bicykli

PaliT

Daulagiri: ja som mal z tej Tichej napešo obavy, ale po tomto výlete som prišiel k záveru, že ten veľkolepý rozhľad človeka musí nesmierne povznášať, najmä pri ceste nadol sa z bicykla príliš nedá obzerať. Niekedy si to doprajem aj pešibusom.
MišoB: Magistrála sa dá skoro celá, zosadol som len kúštik pred jedným potokom, najmä keď jazdím sám, nechcem riskovať, že to skončí kotrmelcami.

A vďaka všetkým za ohlasy a podnety.
Ten televíkend si vystriehnem.

Dbart

prepáčte, pôvodne som chcel napísať, že o oboch dolinách na bajku bude aktuálny Televíkend (18.8.), teda to aspoň avizovali

Dbart

Obe doliny som absolvoval s deťmi na bicykloch asi týždeň pred tohtoročnými povodňami. V Tichej bola od koncového "otoču" lesná cesta dosť zarastená, tam sme šli ďalej pešo. V Kôprovej sa "veselo" jazdí po makadame až po nasledujúce odpočívadlo. Tam sme odparkovali bajky aj my, cestou späť už ich tam parkovalo viac a cestou dolu sme už míňali množstvo cyklistov šlapúcich hore. Pre záujemcov v Bielovodskej doline sa dá realne "bežnému" cyklistovi ísť len po horáreň. Horárove psi vyštekajú každého cyklistu a horár Vás dobehne :) (ako aj nás) Ďakujem mu, že moje vedomé porušenie návštevného poriadku ohodnotil len napomenutím .

Daulagiri

Tiež som sa zúčastnil tohto stretka, ale bol som jedným s tých čo sa vtedy rozpŕchli po horách :-) Počasie bolo suprové. Obe doliny som už absolvoval peši a ani tá Tichá mi neprišla až taká strašne dlhá, celkom mi odsýpala. Ale raz by som si ich chcel dať aj na biku, to je bezpochyby zasa iný zážitok. Pekná inšpirácia aj fotky!

Zabka

Pali pekný článok:) Dolinky sú krásne, ja som si Tichú spojila s výstupom na Kasprov vrch, inak peši je to celkom zaberák:)

MisoB

Pekný výjazd. Magistrálu a časť Kôprovej som šiel pešo na druhý deň... za úplne iného počasia. Teda niektoré úseky magistrály pred Podbanským si na bajku neviem predstaviť :)

Milano

Pekný článok, prežíval som veľmi podobné pocity v tých miestach. My sme boli v Tichej doline na bicykloch 19.10.2017, to sme sa "tesne" minuli :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma