Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nivou Moravy z Bratislavy do Skalice

Diskusná téma K článku: Nivou Moravy z Bratislavy do Skalice

Začiatok zimného obdobia nemusí byť prekážkou v absolvovaní dlhších cyklovýletov. Stačí sa vhodne obliecť, vybaviť slnečné počasie a bezvetrie, mať celý deň voľno a už len rozmýšľať, kam sa vybrať. Prvý decembrový týždeň ma zaujala nenáročná trasa okolo rieky Morava, z Bratislavy do Skalice.

Vlapek

No vidím že sa tu na diskusii stretlo Horné Záhorie čo ma samozrejme teší, veď ja som sa narodil aj bývam v obci kde je ten kostolík a kde sa buduje tá lávka cez Moravu.
vladvlad,Máš pravdu že cyklocesta Moravskou nivou je ľudoprázdna, ja som tam stretol prvého človeka až za Malackami. Keď vidím ako sú niekedy až preplnené cyklocesty u susedov na Morave tak nechápem prečo 100km cyklocesta po rovine v zachovalej prírode je prázdna. Až prídeš skolaudovať novú lávku cez Moravu daj vedieť e-mailom.

Vladvlad

Trasa bez áut je fajn a tu sa k tomu ešte pridá aj "bez ľudí".
vlapek, krátka zachádzka do Levárov, Gajár, a tam sú aj obchody ak je to nutné.
kleine: vďaka za doplnenie, presne na ten most som si spomenul, keď som článok odoslal. Bude to príjemná možnosť prejsť na druhý breh Moravy.

Presne tak, zimné výjazdy majú svoje čaro. Len teraz mi chýba slnko.
Dnes napríklad záver výjazdu ešte aj po tme a niekde nad Naháčom som stretol cyklistu z Jablonice, tiež sa potešil, že niekoho stretol :)

Kleine

Pekné fotky mne blízkeho prostredia, hlavne tej severnej časti. Súhlasím, že výjazdy majú svoje čaro aj v zime, pre mňa hlavne, keď je aj snehová perina. Len pre info by som dodal, že pri Kopčanoch by mal vyrásť v lete budúceho roka cyklolávka cez rieku Morava spájajúce moravské Mikulčice s Kopčanmi. myzahorie.sme.sk/…/zacala-sa-…

Vlapek

Nivou Moravy
Pekný výjazd, tiež som ho už 2x absolvoval s kolegami počas leta a trocha inou trasou na Devín a späť. Kto si chce vyčistiť hlavu a nestretať na trase autá tak doporučujem. Len si treba sebou zobrať nápoje, od Záhorskej Vsi po Adamov si nič na pitie nekúpite. Ak si chcete skúsiť prvých 200km tak nič lepšie nenájdete.

vlapekop.rajce.idnes.cz/Cyklo…

Vladvlad

Vďaka za reakcie.
Zimná (a aj bezsnehová) cyklistika má svoje čaro .
Vlado, bez problémov, nikdy som sa nepretekal.

Jjano

Veľmi pekný článok, pekný výlet.
Tiež bicyklujem aj v zime (pokiaľ sa nešmýka), je to iba vec výstroje a zvyčajne sú to veľmi pekné zážitky.

Sona

Velmi pekna tura do mojho rodneho kraja, ktora ma potesila takto pred sviatkami, tym vlakom z prvej kolaje som sa daco nacestovala :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma