Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jarný cyklobudíček v Malých Karpatoch a nový trail Slalomka

Diskusná téma K článku: Jarný cyklobudíček v Malých Karpatoch a nový trail Slalomka

Veľkonočné sviatky vyšli tento rok až po skialpovej uzávere v Tatrách, preto sme ostali v Bratislave, kde je pekná sýtozelená jar. Keďže množstvo ľudí vyrazilo za rodinami a horami, malokarpatské lesy v okolí hlavného mesta boli bez zvyčajných davov, ktoré sa tam bežne premávajú v každý slnečný pekný deň. V sobotu sme sa vybrali s Mišom a Maťom prevetrať bicykle, skontrolovať niektoré singletraily a bufety.

Lubo

Pali, to je ta ista fotka, postol som ju do toho vlakna na FB. Niekedy sa mi rozum zastavuje nad zadubenostou niektorych ludi. Ked nedosiahnu 100 percent svojho vysnivaneho idealu, budu viest svate vojny a za rohom sa lesnik s priekupnikom dreva a taziarom smeju do hrsti.

PaliT

Pekný výlet, najlepšia časť roka na bicykel.

Inak k tej tabuľke - zachytil som aj v FB skupine Ochranársky snem krutý hejt na Bluetrail, že čo to tam si kto dovolil vybudovať, či má rovno vziať krompáč a ísť to zlikvidovať a aj tam tomu pánovi ukázali takú fotku.

V prvej chvíli som zízal na mapu a nechápal, že prečo si nešiel z Rače cestičkou pod vinohradmi, až v texte som pochopil prečo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma