Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh cez Stelvio, Mortirolo, Gaviu a Umbrailpass

Diskusná téma K článku: Okruh cez Stelvio, Mortirolo, Gaviu a Umbrailpass

Bol koniec leta a počasie sa mierne kazilo, ako aj tento rok. Stále koncom augusta boli nejaké búrky a my sme nemohli nájsť správny termín, kedy vyraziť na v poradí už druhý cyklovýjazd do Dolomitov. V pláne bolo prejsť dvojdňovú trasu cez tri sedlá, so začiatkom v kempe v Trafoi a prespaním v penzióne Belvedere, tesne pod Passo Mortirolo. Návrat bol plánovaný cez Passo Gavia.

MisoM

Jasne,tak toto sme boli na cestakoch, mam aj horsky a veru aj to co pises by stalo niekedy za to ist. Na horskom tiez rad chdim. Ja to tak miesam podla chute :). Aj naposledy ked som bol v Dolomitoch som pozeral kde by sa dalo aj na horskom prave ist avidiet tuto krajinu aj z ineho pohladu ako lezeckeho alebo turistickeho :)

Daulagiri

Reagoval som aj preto že som začal tento rok intenzívnejšie jazdiť na bicykli, ale na horskom. Baví ma skôr kombinovať asfaltky s lesnými cestami (terénom) a popri tom sa rád kochám okolitými scenériami. A kraj v tomto tvojom článku vyzerá úžasne. Cyklistická rozprávka :-)

MisoM

No veru bol, je to uplne iny pohlad na prirodu v Taliansku, hned by som si to zopakoval keby bola prilezitost :)

Daulagiri

Krásna príroda a krásne počasie, musel to byť ozaj super cyklovýjazd.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma