Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Malej Fatry a Súľovských vrchov

Diskusná téma K článku: Okolo Malej Fatry a Súľovských vrchov

Tento rok som úspešne pridal do série okruhov “Okolo”, aj v poradí druhú trasu. Tentokrát to bola trasa, ktorá by sa dala nazvať skrátene aj okolo Malej Fatry. Z Rajca som ale nepokračoval priamo na Žilinu, ale plánovane odbočil na Považskú Bystricu. Preto asi bolo správnejšie v nadpise uviesť okolo Malej Fatry a Súľovských vrchov.

MisoM

Dakujem, tak ano nebolo to uplne easy, ale tak chodievam aj taketo trasy takze sa to dalo zvladnut. Okruh a aj okolita priroda pre cestak uplne super a som rad ze som to bol.

Noo trasu co popisujes cez Cicmany som bol tiez :), bolo to tesne pred okruhom okolo Vysokych Tatier co som tu tiez pisal a prave tuto trasu co spominas cez Cicmany a zrekonstruovanou cestou mam este v plane sem pridat. Takze uz len trochu casu to spisat a este sa to tu verim v kratkej dobe objavy.

Miroslav Pilát

Tak toto bol supervykon na neprofesionalneho cyklistu, poriadna celodenna streka. Ja som raz v zivote isiel na jeden zatah cca 180 km a posledne kilometre som sa len horko-tazko dovliekol domov do ZH. Nadherna trasa pre cestnu cyklistiku, uchvatne Strazovske vrchy a Mala Fatra. Inak smerom na Cicmany je tiez skvele bicyklovanie. Za Cicmanmi je zrekonstruovana cesta /aj od Zliechova na Temes/. Malebna krajina, novy asfalt a minimum aut.Pre cestneho cyklistu raj.

MisoM

:)) ale tak nebolo to take strasne, akurat ten zaver trochu povedal, ze to nebola prechadzka

MisoB

Uff, už len predstaviť si trasu na mape, nieto ešte odpedálovať :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma